Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huraganki Nafciarze Płock
Tow VI Tactiek 5 liga
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 38.1
solide Schieten matig
goed Passen matig
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
van Diepenbeek is nu in balbezit. van Diepenbeek passt de bal in één keer door. Magior rent richting de bal. Toljagić verovert de bal door een tackle van achteren. Toljagić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kozajda rent richting de bal. Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Fox met een sublieme pass. Hiên rent richting de bal. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Rouros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Demirpençe speelt de bal door. van Diepenbeek rent richting de bal. van Diepenbeek passt de bal zonder na te denken. Toljagić rent richting de bal. Toljagić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Tessarolo passt de bal in één keer door. Sayıner met een sublieme pass. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Rouros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - Nafciarze Płock 1:0

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roszko trapt de bal weg. van Diepenbeek kopt de bal weg. Klungelig pakt Toljagić de bal. Toljagić schiet op doel. verkin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huraganki - Nafciarze Płock 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huraganki 39%, Nafciarze Płock 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huraganki - Nafciarze Płock 1:1

46e minuut.
Stulauskas komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Židan probeert naar een medespeler te passen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Rouros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - Nafciarze Płock 2:1

57e minuut.
Fox passt de bal zonder na te denken. Sayıner is nu in balbezit. Sayıner speelt de bal door. Židan rent richting de bal. Židan schiet op doel. Rouros bokst de bal weg. Hiên is nu in balbezit. Hiên draait met de bal, schiet en ... Rouros bokst de bal weg.

64e minuut.
Someşan is nu in balbezit. Sayıner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Someşan raakt geblesseerd tijdens het duel. Someşan met een snel genomen vrije trap. AL-Sherki heeft problemen om de bal te vangen. Toljagić rent richting de bal. Toljagić draait met de bal, schiet en ... verkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Židan is nu in balbezit. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner passt de bal in één keer door. Hiên is nu in balbezit. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
van Diepenbeek rent richting de bal. van Diepenbeek geeft de bal voor. Klungelig pakt Ryś de bal. Demirpençe is nu in balbezit. Demirpençe schiet op doel. verkin bokst de bal weg.

76e minuut.
AL-Sherki geeft een hoge lob. Fox kopt de bal weg. Klungelig pakt Roszko de bal. Židan onderschept slim de pass. Židan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ryś is nu in balbezit. Ryś geeft de bal voor. Tessarolo heeft problemen om de bal te vangen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Roszko is nu in balbezit. Židan onderschept slim de pass. Fox met een sublieme pass. Sayıner rent richting de bal. Sayıner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huraganki 40%, Nafciarze Płock 60%.
Huraganki - Nafciarze Płock 2:1