Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fablok Chrzanów2 Ac Milamo
Normal Tactiek 19:#0
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 36.8
solide Schieten goed
matig Passen matig
goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado passt de bal in één keer door. Šapić probeert naar een medespeler te passen. Damião is nu in balbezit. Damião draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski onderschept slim de pass. Kaczmarek is nu in balbezit. Damião onderschept slim de pass. Damião haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Ac Milamo 0:1

22e minuut.
Luban met de inworp. Prado rent richting de bal. Prado probeert naar een medespeler te passen. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião schiet op doel. Żok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Vízdár rent richting de bal. Vízdár geeft de bal voor. Damião is nu in balbezit. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Vízdár is nu in balbezit. Parzy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vízdár is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vízdár zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Damião kopt de bal weg. Novarese is nu in balbezit. Caragiale onderschept slim de pass. Caragiale haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Roura rent richting de bal. Parzy rent richting de bal. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Roura onderschept slim de pass. Roura draait met de bal, schiet en ... van Cuijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Damião is nu in balbezit. Kaczmarek onderschept slim de pass. Šapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião rent richting de bal. Damião schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ferencz rent richting de bal. Ferencz passt de bal in één keer door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzy verovert de bal door een tackle van achteren. Parzy draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Kaczmarek geeft een hoge lob. Daar is Ferencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzy haalt uit met een fantastische trap. Ferencz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Drab rent richting de bal. Šapić onderschept slim de pass. Šapić met een sublieme pass. Damião rent richting de bal. Damião haalt uit met een fantastische trap. Żok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanów2 52%, Ac Milamo 48%.
Fablok Chrzanów2 - Ac Milamo 0:1

56e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Grant is nu in balbezit. Roura is nu in balbezit. Parzy is nu in balbezit. Parzy draait met de bal, schiet en ... van Cuijk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Drab geeft de bal voor. Parzy rent richting de bal. Prado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prado krijgt een gele kaart. Parzy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drab wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanów2 59%, Ac Milamo 41%.
Fablok Chrzanów2 - Ac Milamo 0:1