Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Milamo Fablok Chrzanów2
19:#0 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 38.7
goed Schieten zeer goed
matig Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Juri rent richting de bal. Parzy verovert de bal door een tackle van achteren. Dahm rent richting de bal. Parzy onderschept slim de pass. Parzy schiet op doel. van Cuijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Grocholski is nu in balbezit. Damião rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grocholski. Grocholski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Dahm probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luban passt de bal in één keer door. Šapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parzy rent richting de bal. Prado begaat een overtreding. Prado krijgt een gele kaart. Parzy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Drab zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu schiet op doel. van Cuijk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grocholski geeft een lange en hoge pass. Parzy probeert de bal aan de voet te houden. Šapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapić geeft een hoge lob. Żok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Šapić met een sublieme pass. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale passt de bal in één keer door. Damião rent richting de bal. Damião schiet op doel. Żok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Caragiale is nu in balbezit. Caragiale schiet op doel. Na een snelle pass probeert Novarese de bal onder controle te krijgen. Damião rent richting de bal. Damião draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Fablok Chrzanów2 1:0

30e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado speelt de bal door. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião haalt uit met een fantastische trap. Żok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 49%, Fablok Chrzanów2 51%.
Ac Milamo - Fablok Chrzanów2 1:0

61e minuut.
Šapić passt de bal zonder na te denken. Juri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mozzo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Drab rent richting de bal. Šapić verovert de bal door een tackle van achteren. Šapić speelt de bal door. Damião is nu in balbezit. Damião haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 38%, Fablok Chrzanów2 62%.
Ac Milamo - Fablok Chrzanów2 1:0