Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
T.S Cracvod Południe Sośnica-Brzeg
nEV Tactiek Sweep
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 52.5
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


1e minuut.
Trengereid rent richting de bal. Salafia is nu in balbezit. Trengereid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trengereid krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Valente met een sublieme pass. Figa is nu in balbezit. Figa geeft een hoge lob. Štainer is nu in balbezit. Štainer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valente met een snelle inworp. van Dijke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot onderschept slim de pass. Kubot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cakić is nu in balbezit. Štainer onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:1

16e minuut.
Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid met een sublieme pass. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Koniecpolski kopt de bal weg. de Kok heeft problemen om de bal te vangen. Kubot verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot schiet op doel. Kuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:2

19e minuut.
Koniecpolski is nu in balbezit. Koniecpolski geeft een lange en hoge pass. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ... Kuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:3

24e minuut.
Cakić is nu in balbezit. Kalociński verovert de bal door een tackle van achteren. Kalociński passt de bal zonder na te denken. Kubot rent richting de bal. Kubot schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:4

24e minuut.
Jęczeń speelt de bal door. Del Principe heeft problemen om de bal te vangen. Štainer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Del Principe raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Del Principe kan niet meer verder spelen. Hendrihovský komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Koniecpolski rent richting de bal. Koniecpolski passt de bal in één keer door. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. Kuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:5

31e minuut.
Daar is de Kok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubot is nu in balbezit. Kubot passt de bal met de wreef. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Kuś bokst de bal weg.

34e minuut.
Jadziński heeft problemen om de bal te vangen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente passt de bal zonder na te denken. Kubot rent richting de bal. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Flaum onderschept slim de pass. Flaum passt de bal met de wreef. Jadziński met een sublieme pass. Jęczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hendrihovský kopt de bal weg. de Kok controleert de bal met de borst. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel. Kuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński passt de bal zonder na te denken. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente geeft de bal voor. Klungelig pakt Štainer de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Waryński geeft een lange en hoge pass. Kalociński rent richting de bal. Kalociński passt de bal met de wreef. Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 69%, Południe Sośnica-Brzeg 31%.
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:6

49e minuut.
Figa is nu in balbezit. Figa passt de bal zonder na te denken. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer draait met de bal, schiet en ... Kuś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:7

53e minuut.
Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa passt de bal in één keer door. Kubot is nu in balbezit. Kubot draait met de bal, schiet en ... Kuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:8

54e minuut.
Valente passt de bal zonder na te denken. Daar is Štainer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel. Kuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:9

55e minuut.
Jęczeń probeert naar een medespeler te passen. Hendrihovský rent richting de bal. Hendrihovský passt de bal zonder na te denken. Štainer is nu in balbezit. Štainer schiet op doel. Kuś bokst de bal weg.

60e minuut.
Doeltrap. Daniel komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Figa kopt de bal weg. Daar is van Dijke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Kuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

62e minuut.
Flaum kopt de bal weg. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid passt de bal in één keer door. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Trengereid speelt de bal door. Figa rent richting de bal. Figa passt de bal in één keer door. Štainer is nu in balbezit. Štainer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dierickx geeft een lange en hoge pass. Štainer is nu in balbezit. Daar is Štainer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štainer draait met de bal, schiet en ... Kuś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:10

82e minuut.
Štainer passt de bal met de wreef. Kubot heeft problemen om de bal te vangen. de Kok speelt de bal door. Kubot rent richting de bal. Kubot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:11

86e minuut.
Kalociński kopt de bal weg. Figa is nu in balbezit. Figa speelt de bal door. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer draait met de bal, schiet en ... Kuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.S Cracvod 69%, Południe Sośnica-Brzeg 31%.
T.S Cracvod - Południe Sośnica-Brzeg 0:11