Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballista Reduta Bisztynek
442 xddddddd Tactiek ania
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten formidabel
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


7e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jingtian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

16e minuut.
Kostecki is nu in balbezit. Kostecki probeert naar een medespeler te passen. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel. Beierle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Štefančík is nu in balbezit. Jingtian is nu in balbezit. Haxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Beierle bokst de bal weg.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaaksoo met een snelle inworp. Gherghel geeft de bal voor. Kostecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Reduta Bisztynek 0:1

26e minuut.
Gherghel geeft een hoge lob. Jingtian kopt de bal weg. Kostecki is nu in balbezit. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński speelt de bal door. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Horta is nu in balbezit. MacClure onderschept slim de pass. Zanoğlu is nu in balbezit. MacClure is nu in balbezit. MacClure haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bădălan rent richting de bal. Jaaksoo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaaksoo geeft een hoge lob. Mařena is nu in balbezit. Mařena geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek passt de bal in één keer door. Bădălan met een sublieme pass. Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ballista - Reduta Bisztynek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 65%, Reduta Bisztynek 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ballista - Reduta Bisztynek 1:1

48e minuut.
Jingtian is nu in balbezit. Jingtian passt de bal met de wreef. Kostecki is nu in balbezit. Jingtian rent richting de bal. Jingtian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Zanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanoğlu draait met de bal, schiet en ... Cappelletto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Reduta Bisztynek 2:1

78e minuut.
Jaaksoo verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal in één keer door. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Mařena probeert naar een medespeler te passen. Haddleton is nu in balbezit. Haddleton probeert naar een medespeler te passen. Jingtian rent richting de bal. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Štefančík probeert de bal aan de voet te houden. MacClure bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratyński begaat een overtreding. MacClure moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. MacClure kan niet meer verder spelen. Stingl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 63%, Reduta Bisztynek 37%.
Ballista - Reduta Bisztynek 2:1