Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fablok Chrzanów2 Huraganki
Normal Tactiek Tow VI
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Alepoudelis rent richting de bal. Alepoudelis passt de bal in één keer door. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel. Żok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Huraganki 0:1

9e minuut.
Parzy is nu in balbezit. Galinha onderschept slim de pass. Galinha met een sublieme pass. Hiên rent richting de bal. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Żok bokst de bal weg.

25e minuut.
Kaczmarek onderschept slim de pass. Kaczmarek probeert naar een medespeler te passen. Alepoudelis probeert naar een medespeler te passen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Huraganki 0:2

37e minuut.
Klungelig pakt Fox de bal. Fox probeert naar een medespeler te passen. Alepoudelis met een sublieme pass. Židan is nu in balbezit. Židan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Huraganki 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanów2 59%, Huraganki 41%.
Fablok Chrzanów2 - Huraganki 0:3

55e minuut.
Żok probeert naar een medespeler te passen. Parzy controleert de bal met de borst. Galinha speelt de bal door. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Židan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Novarese kopt de bal weg. Sayıner speelt de bal door. Klungelig pakt Hiên de bal. Židan rent richting de bal. Židan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Alepoudelis passt de bal in één keer door. Hiên heeft problemen om de bal te vangen. Hiên probeert naar een medespeler te passen. Židan is nu in balbezit. Židan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jachymiak geeft de bal voor. Ryś rent richting de bal. Met opzet legt Roura zijn tegenspeler op de grond. Roura krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Židan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grocholski de bal onder controle te krijgen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên draait met de bal, schiet en ... Żok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Huraganki 0:4

73e minuut.
Galinha heeft problemen om de bal te vangen. Galinha geeft de bal voor. Kaczmarek is nu in balbezit. Sayıner verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Galinha kopt de bal weg. Grocholski heeft problemen om de bal te vangen. Hiên is nu in balbezit. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Żok probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Huraganki 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanów2 71%, Huraganki 29%.
Fablok Chrzanów2 - Huraganki 0:5