Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huraganki T.S Cracvod
Tow VI Tactiek nEV
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.7 gemiddelde waardering 41
very good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Alepoudelis geeft een hoge lob. Salafia onderschept slim de pass. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox geeft een lange en hoge pass. Hiên springt en kopt de bal. Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - T.S Cracvod 1:0

8e minuut.
Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner passt de bal zonder na te denken. Hiên rent richting de bal. Hiên draait met de bal, schiet en ... Kuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - T.S Cracvod 2:0

12e minuut.
Hiên is nu in balbezit. Hiên passt de bal in één keer door. Alepoudelis rent richting de bal. Alepoudelis geeft een hoge lob. Židan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner met een sublieme pass. Židan rent richting de bal. Židan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Alepoudelis is nu in balbezit. Met opzet legt Waryński zijn tegenspeler op de grond. Alepoudelis raakt geblesseerd tijdens het duel. Alepoudelis met een snel genomen vrije trap. Hiên heeft problemen om de bal te vangen. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Židan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sayıner rent richting de bal. Sayıner met een sublieme pass. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel. Kuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Salafia is nu in balbezit. Sayıner verovert de bal door een tackle van achteren. Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Židan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Židan rent richting de bal. van Dijke begaat een overtreding. Židan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galinha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hiên springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Alepoudelis verovert de bal door een tackle van achteren. Alepoudelis speelt de bal door. Sayıner speelt de bal door. Židan is nu in balbezit. Židan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huraganki 50%, T.S Cracvod 50%.
Huraganki - T.S Cracvod 2:0

47e minuut.
Magior onderschept slim de pass. Magior probeert naar een medespeler te passen. Winnits is nu in balbezit. Winnits draait met de bal, schiet en ... verkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Sayıner is nu in balbezit. Sayıner passt de bal in één keer door. Hiên rent richting de bal. Hiên haalt uit met een fantastische trap. Kuś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Huraganki - T.S Cracvod 3:0

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat verkin niet meer kan verder spelen. Scalat komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pereira onderschept slim de pass. Pereira probeert naar een medespeler te passen. Alepoudelis probeert naar een medespeler te passen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Daniel komt het veld opgelopen. Hendrihovský komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huraganki 49%, T.S Cracvod 51%.
Huraganki - T.S Cracvod 3:0