Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballista Ac Milamo
442 xddddddd Tactiek 19:#0
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 36.8
good Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen good


3e minuut.
Lauricella bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauricella geeft een hoge lob. Daar is MacClure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanoğlu is nu in balbezit. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap. van Cuijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Klungelig pakt Šapić de bal. Šapić probeert naar een medespeler te passen. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião schiet op doel. Beierle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 56%, Ac Milamo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ballista - Ac Milamo 0:0

50e minuut.
Štefančík probeert naar een medespeler te passen. Lauricella bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauricella probeert naar een medespeler te passen. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu schiet op doel. van Cuijk bokst de bal weg.

51e minuut.
Zanoğlu schiet op doel. van Cuijk speelt de bal door. Šapić kopt de bal weg. Klungelig pakt Caragiale de bal. Caragiale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Šapić met een sublieme pass. Luban rent richting de bal. Luban passt de bal in één keer door. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Luban met een snelle inworp. Mařena is nu in balbezit. Mařena passt de bal zonder na te denken. Zanoğlu is nu in balbezit. Zanoğlu draait met de bal, schiet en ... van Cuijk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Haxton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szaluniarz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lauricella met de inworp. MacClure rent richting de bal. MacClure passt de bal zonder na te denken. Poloczek rent richting de bal. Poloczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
MacClure passt de bal zonder na te denken. Lauricella heeft problemen om de bal te vangen. Lauricella geeft de bal voor. Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Luban raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quiroz komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mařena probeert naar een medespeler te passen. Lauricella heeft problemen om de bal te vangen. Lauricella passt de bal in één keer door. MacClure is nu in balbezit. MacClure geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 53%, Ac Milamo 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ballista - Ac Milamo 0:0