Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Milamo Ballista
19:#0 Tactiek 442 xddddddd
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 43.5
solid Schieten good
average Passen solid
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Vestovoj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dahm zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Luban verovert de bal door een tackle van achteren. Luban met een sublieme pass. Šapić speelt de bal door. Damião is nu in balbezit. Damião draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. MacClure rent richting de bal. MacClure geeft een lange en hoge pass. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Damião passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Haxton de bal. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale haalt uit met een fantastische trap. Beierle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Ballista 1:0

21e minuut.
MacClure geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Poloczek de bal. Šapić speelt de bal door. Caragiale rent richting de bal. Damião is nu in balbezit. Damião draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bădălan passt de bal met de wreef. Lauricella is nu in balbezit. Lauricella passt de bal met de wreef. Zanoğlu is nu in balbezit. Zanoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Bădălan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bădălan geeft een hoge lob. Ferencz heeft problemen om de bal te vangen. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ac Milamo - Ballista 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 51%, Ballista 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Milamo - Ballista 1:1

52e minuut.
MacClure is nu in balbezit. MacClure met een sublieme pass. Bădălan rent richting de bal. Bădălan geeft een hoge lob. Zanoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. van Cuijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Juri de bal onder controle te krijgen. Inworp. Bădălan met de inworp. MacClure rent richting de bal. MacClure schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
van Cuijk trapt de bal weg. Poloczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Prado de bal. MacClure bereikt de bal nog maar net als eerste. MacClure draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Bădălan passt de bal zonder na te denken. Poloczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek geeft een hoge lob. Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Juri is nu in balbezit. Bădălan verovert de bal door een tackle van achteren. Bădălan passt de bal zonder na te denken. MacClure rent richting de bal. MacClure schiet op doel. van Cuijk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Juri heeft problemen om de bal te vangen. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bădălan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bădălan neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zanoğlu de bal. van Cuijk bokst de bal weg. Zanoğlu is nu in balbezit. Zanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - Ballista 1:2

87e minuut.
Štefančík probeert naar een medespeler te passen. Lauricella is nu in balbezit. Lauricella passt de bal zonder na te denken. MacClure is nu in balbezit. MacClure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
MacClure passt de bal in één keer door. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan geeft een hoge lob. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 69%, Ballista 31%.
Ac Milamo - Ballista 1:2