Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nafciarze Płock Reduta Bisztynek
5 liga Tactiek ania
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 52.6
average Schieten outstanding
average Passen good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian rent richting de bal. Nikolov is nu in balbezit. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Haddleton speelt de bal door. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel passt de bal zonder na te denken. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Jingtian heeft problemen om de bal te vangen. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Rouros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Reduta Bisztynek 0:1

17e minuut.
Salazar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haddleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Someşan begaat een overtreding. Haddleton wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Haddleton kan niet meer verder spelen. Ratyński komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Seder is nu in balbezit. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Toljagić rent richting de bal. van Diepenbeek rent richting de bal. van Diepenbeek haalt uit met een fantastische trap. Horta probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
van Diepenbeek passt de bal met de wreef. Demirpençe heeft problemen om de bal te vangen. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe rent richting de bal. Demirpençe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Salazar rent richting de bal. Gherghel met een sublieme pass. Ratyński is nu in balbezit. Ratyński geeft een lange en hoge pass. Jingtian krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Rouros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
van Diepenbeek kopt de bal weg. Muszka rent richting de bal. Muszka passt de bal met de wreef. Nikolov rent richting de bal. Nikolov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Muszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muszka probeert naar een medespeler te passen. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft een hoge lob. Jingtian krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Reduta Bisztynek 0:2

42e minuut.
Jingtian rent richting de bal. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov met een sublieme pass. Montiel geeft een hoge lob. Jingtian maakt een snoekduik en kopt de bal. Rouros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nafciarze Płock 68%, Reduta Bisztynek 32%.
Nafciarze Płock - Reduta Bisztynek 0:2

46e minuut.
Stulauskas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Someşan passt de bal in één keer door. Montiel rent richting de bal. Montiel passt de bal in één keer door. Nikolov rent richting de bal. Nikolov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gherghel geeft de bal voor. Roszko kan de bal niet met de borst controleren. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Rouros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Reduta Bisztynek 0:3

54e minuut.
Inworp. Kozajda met een snelle inworp. Stulauskas geeft de bal voor. Demirpençe is nu in balbezit. Demirpençe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Reduta Bisztynek 1:3

58e minuut.
Montiel passt de bal met de wreef. Nikolov is nu in balbezit. Nikolov probeert naar een medespeler te passen. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Reduta Bisztynek 1:4

59e minuut.
van Diepenbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toljagić. Nikolov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nikolov kan niet meer verder spelen. Kostecki komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Stulauskas is nu in balbezit. Stulauskas passt de bal met de wreef. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel. Rouros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Reduta Bisztynek 1:5

61e minuut.
Montiel rent richting de bal. Montiel passt de bal met de wreef. Ratyński rent richting de bal. Ratyński geeft een lange en hoge pass. Jingtian krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
van Diepenbeek speelt de bal door. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe met een sublieme pass. Klungelig pakt Toljagić de bal. Toljagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jebavý geeft een hoge lob. Pavelescu probeert de bal aan de voet te houden. Demirpençe is nu in balbezit. Demirpençe haalt uit met een fantastische trap. Cappelletto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Reduta Bisztynek 2:5

74e minuut.
Roszko is nu in balbezit. Jingtian onderschept slim de pass. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki draait met de bal, schiet en ... Rouros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nafciarze Płock - Reduta Bisztynek 2:6

82e minuut.
Jaaksoo met een sublieme pass. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel geeft een hoge lob. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nafciarze Płock 65%, Reduta Bisztynek 35%.
Nafciarze Płock - Reduta Bisztynek 2:6