Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reduta Bisztynek Nafciarze Płock
ania Tactiek 5 liga
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 37.7
formidabel Schieten zwak
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Klungelig pakt Kostecki de bal. Kostecki speelt de bal door. Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Klungelig pakt Haddleton de bal. Seder rent richting de bal. Salazar speelt de bal door. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Seder is nu in balbezit. Seder passt de bal in één keer door. Haddleton speelt de bal door. Jingtian rent richting de bal. Jingtian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Haddleton speelt de bal door. Salazar speelt de bal door. Montiel speelt de bal door. Kostecki rent richting de bal. Kostecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Jingtian is nu in balbezit. Kostecki rent richting de bal. Kostecki passt de bal zonder na te denken. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Salazar speelt de bal door. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel geeft de bal voor. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Someşan rent richting de bal. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian passt de bal in één keer door. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu geeft een hoge lob. Jingtian kopt de bal weg. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jingtian passt de bal in één keer door. Gherghel rent richting de bal. Gherghel met een sublieme pass. Kostecki rent richting de bal. Kostecki draait met de bal, schiet en ... Rouros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Montiel is nu in balbezit. Montiel met een sublieme pass. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki schiet op doel. Rouros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Horta met een sublieme pass. Salazar speelt de bal door. Gherghel rent richting de bal. Gherghel geeft de bal voor. Jingtian krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tessarolo speelt de bal door. Bredun is nu in balbezit. Montiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montiel krijgt een gele kaart. Bredun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bredun zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Demirpençe kopt de bal weg. Toljagić rent richting de bal. Toljagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Haddleton met een sublieme pass. Gherghel rent richting de bal. Gherghel geeft een hoge lob. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal met de wreef. Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Nafciarze Płock 1:0

40e minuut.
Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel met een sublieme pass. Roszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Jingtian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 26%, Nafciarze Płock 74%.
Reduta Bisztynek - Nafciarze Płock 1:0

46e minuut.
Stulauskas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Jingtian is nu in balbezit. Jingtian geeft de bal voor. Haddleton rent richting de bal. Haddleton schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tessarolo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Gherghel de bal. Kozajda rent richting de bal. Gherghel verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghel geeft een lange en hoge pass. Kostecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kostecki is nu in balbezit. Kostecki geeft een hoge lob. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Rouros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Nafciarze Płock 2:0

80e minuut.
Klungelig pakt Jebavý de bal. Jebavý passt de bal zonder na te denken. Roszko probeert naar een medespeler te passen. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. Rouros bokst de bal weg. Daar is Roszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is van Diepenbeek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horta speelt de bal door. Salazar speelt de bal door. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gherghel geeft de bal voor. Jingtian heeft problemen om de bal te vangen. Tessarolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - Nafciarze Płock 3:0

86e minuut.
Jaaksoo probeert naar een medespeler te passen. Gherghel is nu in balbezit. Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Kostecki heeft problemen om de bal te vangen. Kostecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Stulauskas passt de bal in één keer door. Inworp. Gherghel met de inworp. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 23%, Nafciarze Płock 77%.
Reduta Bisztynek - Nafciarze Płock 3:0