Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południe Sośnica-Brzeg Fablok Chrzanów2
Sweep Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 40.2
excellent Schieten very good
excellent Passen average
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Żok met een harde bal richting middenveld. Figa speelt de bal door. Daar is Trengereid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trengereid geeft de bal voor. Kubot krijgt zijn hoofd ertegen. Żok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štainer rent richting de bal. Novarese verovert de bal door een tackle van achteren. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Fablok Chrzanów2 1:0

6e minuut.
Roura onderschept slim de pass. Schneider rent richting de bal. Roura onderschept slim de pass. Roura haalt uit met een fantastische trap. Kalociński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Trengereid is nu in balbezit. Parzy verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parzy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parzy komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Valente geeft een hoge lob. Štainer is nu in balbezit. Drab rent richting de bal. Štainer verovert de bal door een tackle van achteren. Štainer draait met de bal, schiet en ... Żok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Schneider kopt de bal weg. Figa speelt de bal door. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid geeft een hoge lob. Kubot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Roura heeft problemen om de bal te vangen. Kalliomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Roura begaat een overtreding. Roura krijgt een gele kaart. Kalliomaa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kalliomaa kan niet meer verder spelen. Tardif komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Trengereid met de inworp. Parzy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider onderschept slim de pass. Schneider geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Novarese de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Trengereid rent richting de bal. Trengereid probeert naar een medespeler te passen. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Żok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Fablok Chrzanów2 2:0

27e minuut.
Figa passt de bal zonder na te denken. Valente rent richting de bal. Valente passt de bal met de wreef. Štainer rent richting de bal. Štainer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kaczmarek passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trengereid neemt de hoekschop. Štainer heeft problemen om de bal te vangen. Štainer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Drab probeert naar een medespeler te passen. Schneider speelt de bal door. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid geeft de bal voor. Kubot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Fablok Chrzanów2 3:0

31e minuut.
Roura met een sublieme pass. Parzy heeft problemen om de bal te vangen. Parzy speelt de bal door. Roura bereikt de bal nog maar net als eerste. Roura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Drożdżewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Trengereid probeert naar een medespeler te passen. Štainer is nu in balbezit. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 27%, Fablok Chrzanów2 73%.
Południe Sośnica-Brzeg - Fablok Chrzanów2 3:0

49e minuut.
Schneider geeft een hoge lob. Klungelig pakt Štainer de bal. Novarese verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trengereid zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kubot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Fablok Chrzanów2 4:0

51e minuut.
Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa passt de bal met de wreef. Štainer is nu in balbezit. Štainer geeft een hoge lob. Kubot krijgt zijn hoofd ertegen. Żok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Żok probeert naar een medespeler te passen. Figa is nu in balbezit. Parzy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parzy krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Novarese rent richting de bal. Novarese geeft een hoge lob. Inworp. Trengereid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalociński geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Valente geeft een hoge lob. Kubot kopt de bal weg. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Fablok Chrzanów2 5:0

77e minuut.
Figa kopt de bal weg. Schneider is nu in balbezit. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Trengereid heeft problemen om de bal te vangen. Trengereid geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Štainer rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trengereid zal de hoekschop nemen. Kubot maakt een snoekduik en kopt de bal. Żok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Fablok Chrzanów2 6:0

88e minuut.
Trengereid met de inworp. Štainer geeft een lange en hoge pass. Grocholski controleert de bal met de borst. Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Valente geeft de bal voor. Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Štainer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 29%, Fablok Chrzanów2 71%.
Południe Sośnica-Brzeg - Fablok Chrzanów2 6:0