Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ac Milamo T.S Cracvod
19:#0 Tactiek nEV
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
35.6 gemiddelde waardering 39.3
adequate Schieten good
average Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Šapić speelt de bal door. Damião is nu in balbezit. Met opzet legt Salafia zijn tegenspeler op de grond. Salafia krijgt een gele kaart. Damião is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šapić wilt de vrije trap nemen. Kuś bokst de bal weg.

4e minuut.
Šapić onderschept slim de pass. Šapić probeert naar een medespeler te passen. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Macedo onderschept slim de pass. Salafia verovert de bal door een tackle van achteren. Juri rent richting de bal. Del Principe verovert de bal door een tackle van achteren. Del Principe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Šapić speelt de bal door. Damião is nu in balbezit. Met opzet legt Flaum zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Flaum naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Salafia rent richting de bal. Damião verovert de bal door een tackle van achteren. Šapić speelt de bal door. Caragiale rent richting de bal. Caragiale schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Del Principe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jęczeń rent richting de bal. Ferencz verovert de bal door een tackle van achteren. Salafia verovert de bal door een tackle van achteren. Salafia schiet op doel. van Cuijk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Del Principe is nu in balbezit. Del Principe draait met de bal, schiet en ... van Cuijk bokst de bal weg.

36e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Quiroz passt de bal zonder na te denken. Šapić probeert naar een medespeler te passen. Damião is nu in balbezit. Damião draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 56%, T.S Cracvod 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Milamo - T.S Cracvod 0:0

56e minuut.
Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Salafia begaat een overtreding. Caragiale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quiroz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caragiale heeft problemen om de bal te vangen. Caragiale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - T.S Cracvod 1:0

65e minuut.
Inworp. Daniel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Salafia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Damião is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Damião legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Milamo - T.S Cracvod 2:0

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jęczeń stond buitenspel. Macedo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is van Dijke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damião is nu in balbezit. Damião haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Inworp. Hendrihovský komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dahm is nu in balbezit. Dahm passt de bal zonder na te denken. Šapić met een sublieme pass. Damião rent richting de bal. Damião draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Šapić onderschept slim de pass. Šapić passt de bal zonder na te denken. Winnits geeft een lange en hoge pass. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hendrihovský de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sheringham komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Milamo 53%, T.S Cracvod 47%.
Ac Milamo - T.S Cracvod 2:0