Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballista Huraganki
442 xddddddd Tactiek Tow VI
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten solid
solid Passen good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Vestovoj geeft de bal voor. Inworp. Fox met een snelle inworp. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Židan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Huraganki 0:1

11e minuut.
Mařena onderschept slim de pass. Sayıner onderschept slim de pass. Vestovoj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sayıner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hiên zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Huraganki 0:2

16e minuut.
Sayıner is nu in balbezit. Sayıner passt de bal in één keer door. Židan is nu in balbezit. Židan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Huraganki 0:3

21e minuut.
Hiên heeft problemen om de bal te vangen. Hiên probeert naar een medespeler te passen. Sayıner speelt de bal door. Židan is nu in balbezit. Židan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayıner probeert naar een medespeler te passen. Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên schiet op doel. Beierle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Alepoudelis met een sublieme pass. Hiên is nu in balbezit. Hiên passt de bal in één keer door. Židan bereikt de bal nog maar net als eerste. Židan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bădălan speelt de bal door. Daar is Lauricella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lauricella passt de bal in één keer door. Zanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Haxton kopt de bal weg. Alepoudelis heeft problemen om de bal te vangen. Alepoudelis passt de bal met de wreef. Hiên is nu in balbezit. Hiên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Haxton met een sublieme pass. MacClure is nu in balbezit. Pereira is nu in balbezit. MacClure verovert de bal door een tackle van achteren. MacClure haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Poloczek is nu in balbezit. Poloczek passt de bal met de wreef. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan probeert naar een medespeler te passen. MacClure geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 52%, Huraganki 48%.
Ballista - Huraganki 0:3

59e minuut.
Ryś verovert de bal door een tackle van achteren. Ryś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lauricella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacClure geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zanoğlu controleert de bal met de borst. verkin bokst de bal weg.

60e minuut.
Polakiewicz onderschept slim de pass. Polakiewicz passt de bal in één keer door. Zanoğlu rent richting de bal. Zanoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballista - Huraganki 1:3

63e minuut.
AL-Sherki geeft de bal voor. Polakiewicz rent richting de bal. Polakiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Galinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poloczek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alepoudelis met een sublieme pass. Mařena met een sublieme pass. Magior is nu in balbezit. Zanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zanoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballista 48%, Huraganki 52%.
Ballista - Huraganki 1:3