Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Południe Sośnica-Brzeg Nafciarze Płock
Sweep Tactiek 5 liga
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 37.8
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Dierickx rent richting de bal. Dierickx passt de bal met de wreef. Valente met een sublieme pass. Kubot is nu in balbezit. Kubot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid geeft de bal voor. Figa probeert naar een medespeler te passen. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ... Rouros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bredun rent richting de bal. Dierickx onderschept slim de pass. Valente geeft een hoge lob. Štainer springt en kopt de bal. Rouros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Valente rent richting de bal. Valente passt de bal met de wreef. Kubot rent richting de bal. Kubot geeft de bal voor. Štainer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Kubot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bredun. Kubot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Štainer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kubot springt en kopt de bal. Rouros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Trengereid kopt de bal weg. Štainer rent richting de bal. Štainer passt de bal zonder na te denken. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tessarolo probeert naar een medespeler te passen. Trengereid is nu in balbezit. Trengereid met een sublieme pass. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Seder heeft problemen om de bal te vangen. Figa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figa passt de bal met de wreef. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot schiet op doel. Rouros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štainer bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Štainer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Nafciarze Płock 1:0

31e minuut.
Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe onderschept slim de pass. Demirpençe speelt de bal door. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić haalt uit met een fantastische trap. Drożdżewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Štainer de bal. Roszko is nu in balbezit. Štainer onderschept slim de pass. Štainer draait met de bal, schiet en ... Rouros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Nafciarze Płock 2:0

43e minuut.
Jebavý geeft een lange en hoge pass. Kubot probeert de bal aan de voet te houden. Valente probeert naar een medespeler te passen. Kubot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 30%, Nafciarze Płock 70%.
Południe Sośnica-Brzeg - Nafciarze Płock 2:0

46e minuut.
Stulauskas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider geeft de bal voor. Kubot kopt de bal weg. Štainer is nu in balbezit. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Rouros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Someşan kopt de bal weg. Schneider probeert de bal met de borst te controleren. van Diepenbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider onderschept slim de pass. Schneider geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bredun geeft een lange en hoge pass. Daar is Trengereid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozajda probeert naar een medespeler te passen. Toljagić is nu in balbezit. Toljagić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente probeert naar een medespeler te passen. Štainer rent richting de bal. Kubot is nu in balbezit. Kubot draait met de bal, schiet en ... Rouros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Nafciarze Płock 3:0

60e minuut.
Angulo met een sublieme pass. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid probeert naar een medespeler te passen. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Rouros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kalociński verovert de bal door een tackle van achteren. Kalociński passt de bal in één keer door. Schneider probeert de bal aan de voet te houden. Valente rent richting de bal. Valente geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Rouros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štainer maakt een snoekduik en kopt de bal. Rouros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Nafciarze Płock 4:0

65e minuut.
Someşan probeert naar een medespeler te passen. Dierickx rent richting de bal. Dierickx passt de bal met de wreef. Kubot is nu in balbezit. Kubot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Nafciarze Płock 5:0

69e minuut.
Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda speelt de bal door. Schneider geeft de bal voor. Kubot is nu in balbezit. Kubot schiet op doel. Rouros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. Rouros probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Figa probeert naar een medespeler te passen. Angulo rent richting de bal. Angulo geeft de bal voor. Štainer is nu in balbezit. Štainer geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Rouros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Angulo met een sublieme pass. Trengereid rent richting de bal. Trengereid geeft een hoge lob. Kubot krijgt zijn hoofd ertegen. Rouros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Południe Sośnica-Brzeg - Nafciarze Płock 6:0

76e minuut.
Roszko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toljagić de bal. Kalliomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Toljagić onderschept slim de pass. Toljagić haalt uit met een fantastische trap. Drożdżewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalociński geeft een hoge lob. Inworp. Bredun met de inworp. Demirpençe geeft een lange en hoge pass. Drożdżewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid geeft een lange en hoge pass. Figa kopt de bal weg. Štainer rent richting de bal. Štainer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kubot rent richting de bal. Jebavý verovert de bal door een tackle van achteren. Valente speelt de bal door. Kubot rent richting de bal. Kubot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Południe Sośnica-Brzeg 39%, Nafciarze Płock 61%.
Południe Sośnica-Brzeg - Nafciarze Płock 6:0