Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fablok Chrzanów2 Reduta Bisztynek
Normal Tactiek ania
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten formidabel
matig Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Haddleton speelt de bal door. Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Jingtian rent richting de bal. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:1

3e minuut.
Montiel geeft de bal voor. Parzy rent richting de bal. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Żok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:2

9e minuut.
Jaaksoo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaaksoo geeft een lange en hoge pass. Jingtian heeft problemen om de bal te vangen. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Żok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Grant met een sublieme pass. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Gherghel met een sublieme pass. Jingtian is nu in balbezit. Jingtian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar met een sublieme pass. Haddleton met een sublieme pass. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gherghel geeft de bal voor. Novarese kan de bal niet met de borst controleren. Jingtian rent richting de bal. Jingtian schiet op doel. Parzy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:3

22e minuut.
Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Drab passt de bal in één keer door. Salazar speelt de bal door. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Żok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:4

26e minuut.
Novarese kopt de bal weg. Montiel rent richting de bal. Montiel passt de bal zonder na te denken. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Żok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kostecki is nu in balbezit. Kostecki passt de bal in één keer door. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jachymiak heeft problemen om de bal te vangen. Kostecki speelt de bal door. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. Żok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:5

42e minuut.
Haddleton probeert naar een medespeler te passen. Salazar speelt de bal door. Novarese rent richting de bal. Jingtian onderschept slim de pass. Jingtian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:6

43e minuut.
Salazar speelt de bal door. Gherghel met een sublieme pass. Jingtian rent richting de bal. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Novarese probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gherghel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jingtian probeert de bal met de borst te controleren. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanów2 71%, Reduta Bisztynek 29%.
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:7

48e minuut.
Muszka speelt de bal door. Haddleton is nu in balbezit. Haddleton geeft een hoge lob. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian is nu in balbezit. Daar is Jingtian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jingtian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzy onderschept slim de pass. Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Żok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:8

76e minuut.
Jingtian heeft problemen om de bal te vangen. Drab bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian verovert de bal door een tackle van achteren. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Daar is Kostecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Daar is Gherghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar rent richting de bal. Salazar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Żok trapt de bal weg. Montiel kopt de bal weg. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki haalt uit met een fantastische trap. Żok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:9

86e minuut.
Jingtian is nu in balbezit. Kostecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian draait met de bal, schiet en ... Żok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:10

89e minuut.
Żok met een sublieme pass. Montiel probeert naar een medespeler te passen. Salazar met een sublieme pass. Kostecki is nu in balbezit. Kostecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fablok Chrzanów2 75%, Reduta Bisztynek 25%.
Fablok Chrzanów2 - Reduta Bisztynek 0:10