Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legionowcy Wilanów Pionier Szczecin
Moja Tactiek Pionier
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 53.4
excellent Schieten very good
good Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Sáez kopt de bal weg. Banussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână verovert de bal door een tackle van achteren. Căpăţână schiet op doel. Garcia Borges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Pionier Szczecin 0:1

8e minuut.
Wawrzyniak rent richting de bal. Wawrzyniak passt de bal zonder na te denken. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Baquedano rent richting de bal. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu geeft de bal voor. Kiemlicz krijgt zijn hoofd ertegen. Perna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Czerembor geeft een hoge lob. Wawrzyniak probeert naar een medespeler te passen. Sáez rent richting de bal. Sáez schiet op doel. Garcia Borges probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Pionier Szczecin 0:2

22e minuut.
Šaletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaletić passt de bal zonder na te denken. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Pionier Szczecin 0:3

25e minuut.
Haliwa is nu in balbezit. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Grøtting is nu in balbezit. Grøtting passt de bal in één keer door. Dragomirescu probeert naar een medespeler te passen. Capello rent richting de bal. Capello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Šaletić kopt de bal weg. Wawrzyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyniak met een sublieme pass. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Garcia Borges bokst de bal weg. Trouet onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Pionier Szczecin 0:4

41e minuut.
Wawrzyniak met de inworp. Klungelig pakt Sáez de bal. Sáez geeft de bal voor. Daar is Czerembor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Pionier Szczecin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 45%, Pionier Szczecin 55%.
Legionowcy Wilanów - Pionier Szczecin 0:5

47e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kiemlicz de bal. Capello rent richting de bal. Capello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wawrzyniak is nu in balbezit. Wawrzyniak met een sublieme pass. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Pionier Szczecin 0:6

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niefart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerembor is nu in balbezit. Oscarsson onderschept slim de pass. Oscarsson draait met de bal, schiet en ... Garcia Borges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Trouet onderschept slim de pass. Trouet met een sublieme pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass. Kiemlicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Pionier Szczecin 1:6

67e minuut.
Eriş probeert de bal aan de voet te houden. Sáez rent richting de bal. Eriş begaat een overtreding. Sáez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sabou komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Niefart verovert de bal door een tackle van achteren. Niefart geeft de bal voor. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Pionier Szczecin 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 46%, Pionier Szczecin 54%.
Legionowcy Wilanów - Pionier Szczecin 1:7