Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pionier Szczecin Legionowcy Wilanów
Pionier Tactiek Moja
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten good
solid Passen good
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Grøtting probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dragomirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettayebi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ettayebi krijgt een gele kaart. Dragomirescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luliński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Perna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - Legionowcy Wilanów 0:1

8e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Căpăţână is nu in balbezit. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel. Móczár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pionier Szczecin - Legionowcy Wilanów 1:1

13e minuut.
Daar is Oscarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niefart rent richting de bal. Niefart passt de bal in één keer door. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Dragomirescu geeft de bal voor. Baquedano is nu in balbezit. Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grøtting speelt de bal door. Sabou is nu in balbezit. Baquedano rent richting de bal. Sabou verovert de bal door een tackle van achteren. Sabou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Oscarsson heeft problemen om de bal te vangen. Niefart geeft een hoge lob. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel. Móczár probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - Legionowcy Wilanów 2:1

22e minuut.
Căpăţână probeert naar een medespeler te passen. Niefart rent richting de bal. Niefart speelt de bal door. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Šaletić passt de bal met de wreef. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână passt de bal in één keer door. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel. Móczár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Kulisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaletić onderschept slim de pass. Šaletić met een sublieme pass. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dragomirescu passt de bal in één keer door. Adžović is nu in balbezit. Adžović passt de bal met de wreef. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Šaletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaletić passt de bal zonder na te denken. Sáez rent richting de bal. Wawrzyniak geeft de bal voor. Căpăţână probeert de bal met de borst te controleren. Móczár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 47%, Legionowcy Wilanów 53%.
Pionier Szczecin - Legionowcy Wilanów 2:1

60e minuut.
Niefart kan de bal niet met de borst controleren. Niefart passt de bal met de wreef. Šaletić speelt de bal door. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mollema rent richting de bal. Mollema geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grøtting met de inworp. Kulisek geeft een hoge lob. Perna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Grøtting kopt de bal weg. Kulisek kan de bal niet met de borst controleren. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. Móczár probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Niefart rent richting de bal. Grøtting onderschept slim de pass. Grøtting passt de bal met de wreef. Sabou is nu in balbezit. Sabou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pionier Szczecin - Legionowcy Wilanów 2:2

88e minuut.
Sabou is nu in balbezit. Mollema onderschept slim de pass. Mollema geeft een lange en hoge pass. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez geeft een lange en hoge pass. Móczár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niefart neemt de hoekschop. Sáez krijgt zijn hoofd ertegen. Móczár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - Legionowcy Wilanów 3:2

89e minuut.
Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulisek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Căpăţână is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šaletić met een snel genomen vrije trap. Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Sáez draait met de bal, schiet en ... Móczár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 45%, Legionowcy Wilanów 55%.
Pionier Szczecin - Legionowcy Wilanów 3:2