Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skotoprigoniewsk FC Lgoczanka
4-3-3 Tactiek TA4
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
8 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
44.8 gemiddelde waardering 42.5
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Piroska onderschept slim de pass. Piroska speelt de bal door. Wareniak heeft problemen om de bal te vangen. Quaroni onderschept slim de pass. Quaroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleimelding speelt de bal door. Marina probeert naar een medespeler te passen. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni draait met de bal, schiet en ... Koszałkowski bokst de bal weg.

36e minuut.
Quaroni schiet op doel. Wareniak probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jarmolik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quaroni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dowgwiłło verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jarmolik zal de hoekschop nemen. Viladegut bereikt de bal nog maar net als eerste. Viladegut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 31%, FC Lgoczanka 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Skotoprigoniewsk - FC Lgoczanka 0:0

49e minuut.
Piroska is nu in balbezit. Piroska geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleimelding met de inworp. Marina geeft een lange en hoge pass. Koszałkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Dzieciuch geeft de bal voor. Jarmolik kopt de bal weg. Marina rent richting de bal. Marina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Piroska is nu in balbezit. Piroska geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleimelding zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Guizzo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pallesi de bal. Pleimelding geeft een hoge lob. Jarmolik is nu in balbezit. Jarmolik schiet op doel. Koszałkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - FC Lgoczanka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 33%, FC Lgoczanka 67%.
FK Skotoprigoniewsk - FC Lgoczanka 1:0