Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sygnały Gotartowice coldfear
Ave Juve Tactiek mambałaga
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 46.3
average Schieten very good
weak Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Déspota is nu in balbezit. Déspota geeft een hoge lob. Rzeczkowski kopt de bal weg. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Oprescu de bal. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. Hongwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Canals kopt de bal weg. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Waltner geeft een hoge lob. Solt rent richting de bal. Solt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Radian geeft de bal voor. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabadi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szabadi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Rzeczkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bălcescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pyziak maakt een snoekduik en kopt de bal. Hongwen bokst de bal weg.

34e minuut.
Déspota is nu in balbezit. Déspota geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rzeczkowski de bal onder controle te krijgen. Solt is nu in balbezit. Solt haalt uit met een fantastische trap. Hongwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Bălcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălcescu geeft een lange en hoge pass. Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Pyziak onderschept slim de pass. Pyziak draait met de bal, schiet en ... Hongwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solt rent richting de bal. Solt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - coldfear 0:1

40e minuut.
Soldado Rillo is nu in balbezit. Bălcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălcescu met een sublieme pass. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Déspota geeft een lange en hoge pass. Sarda verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rzeczkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pyziak springt en kopt de bal. Hongwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Doeltrap. Sarda trapt de bal weg van het doel. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Pyziak krijgt zijn hoofd ertegen. Hongwen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solt rent richting de bal. Solt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - coldfear 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnały Gotartowice 84%, coldfear 16%.
Sygnały Gotartowice - coldfear 0:2

46e minuut.
Solt probeert naar een medespeler te passen. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Solt is nu in balbezit. Solt haalt uit met een fantastische trap. Hongwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - coldfear 0:3

50e minuut.
Soldado Rillo rent richting de bal. Soldado Rillo passt de bal in één keer door. Oprescu is nu in balbezit. Pyziak verovert de bal door een tackle van achteren. Pyziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Crăcan passt de bal met de wreef. Déspota rent richting de bal. Déspota passt de bal in één keer door. Solt is nu in balbezit. Solt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - coldfear 0:4

57e minuut.
Franken rent richting de bal. Franken passt de bal zonder na te denken. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. Hongwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - coldfear 0:5

59e minuut.
Ambrus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ngọc Thiện komt het veld opgelopen. Oprescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota speelt de bal door. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hongwen speelt de bal door. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota passt de bal met de wreef. Solt is nu in balbezit. Solt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Crăcan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bostyn komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Paerts kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Franken de bal onder controle te krijgen. Bălcescu speelt de bal door. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo geeft de bal voor. Hongwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bălcescu probeert naar een medespeler te passen. Solt rent richting de bal. Sarda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Solt kan niet meer verder spelen. Forş komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rizzo geeft de bal voor. Pyziak springt en kopt de bal. Forş is nu in balbezit. Forş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - coldfear 0:6

87e minuut.
Soldado Rillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pajić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnały Gotartowice 76%, coldfear 24%.
Sygnały Gotartowice - coldfear 0:6