Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coldfear Sygnały Gotartowice
mambałaga Tactiek Ave Juve
54% Balbezit 46%
21% Spel op eigen helft 79%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 35.3
very good Schieten adequate
good Passen weak
good Verdedigen solid


8e minuut.
Oprescu geeft de bal voor. Inworp. Déspota met een snelle inworp. Pyziak probeert de bal met de borst te controleren. Pyziak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt haalt uit met een fantastische trap. Hongwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Sygnały Gotartowice 1:0

10e minuut.
Paerts is nu in balbezit. Déspota onderschept slim de pass. Déspota met een sublieme pass. Bălcescu geeft een hoge lob. Pyziak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarda geeft een lange en hoge pass. Waltner kopt de bal weg. Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski geeft de bal voor. Hongwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Bălcescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Pyziak de bal. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak verovert de bal door een tackle van achteren. Pyziak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Déspota geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pyziak krijgt zijn hoofd ertegen. Hongwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeczkowski met een snelle inworp. Crăcan kan de bal niet met de borst controleren. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Rzeczkowski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeczkowski met een snelle inworp. Bălcescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălcescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Weinheim geeft een lange en hoge pass. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak passt de bal met de wreef. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt haalt uit met een fantastische trap. Hongwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 21%, Sygnały Gotartowice 79%.
coldfear - Sygnały Gotartowice 1:0

46e minuut.
Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota geeft de bal voor. Solt kopt de bal weg. Pyziak rent richting de bal. Pyziak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rzeczkowski zal de hoekschop nemen. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt schiet op doel. Domingues probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Bălcescu passt de bal zonder na te denken. Soldado Rillo probeert de bal aan de voet te houden. Solt rent richting de bal. Solt schiet op doel. Hongwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

60e minuut.
Bălcescu geeft een hoge lob. Solt is nu in balbezit. Solt met een sublieme pass. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hongwen trapt de bal weg. Franken kopt de bal weg. Ambrus rent richting de bal. Ambrus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coldfear - Sygnały Gotartowice 1:1

67e minuut.
Waltner onderschept slim de pass. Waltner geeft een lange en hoge pass. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Solt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Sygnały Gotartowice 2:1

78e minuut.
Sarda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Déspota de bal. Déspota passt de bal zonder na te denken. Solt heeft problemen om de bal te vangen. Solt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Canals de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ambrus stond buitenspel. Radian neemt vlug de vrije trap. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 20%, Sygnały Gotartowice 80%.
coldfear - Sygnały Gotartowice 2:1