Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Po nalewce FC rafiiiiii85
tusiek Tactiek 123
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 30.3
uitstekend Schieten zwak
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Bermejo is nu in balbezit. Bermejo geeft de bal voor. Klungelig pakt Hiir de bal. Lissandrini rent richting de bal. Lissandrini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Eski kopt de bal weg. Maschinot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschinot onderschept slim de pass. Maschinot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zwojnica trapt de bal weg van het doel. Apanay kopt de bal weg. Klungelig pakt Suchorowicz de bal. Lissandrini onderschept slim de pass. Lissandrini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Cazzato onderschept slim de pass. Cazzato met een sublieme pass. Klungelig pakt Bermejo de bal. Bermejo geeft een lange en hoge pass. Lissandrini springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maschinot kopt de bal weg. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz passt de bal in één keer door. Kocikowski heeft problemen om de bal te vangen. Kocikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Renusz rent richting de bal. Renusz haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Hiir de bal. Lissandrini rent richting de bal. Lissandrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - rafiiiiii85 1:0

17e minuut.
Torri geeft de bal voor. Daar is Lissandrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz haalt uit met een fantastische trap. Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Lissandrini is nu in balbezit. Renusz rent richting de bal. Lissandrini is nu in balbezit. Renusz rent richting de bal. Renusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bermejo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hiir de bal. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini schiet op doel. Hiir probeert de bal aan de voet te houden. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ahmeti met een sublieme pass. Suchorowicz geeft de bal voor. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschinot onderschept slim de pass. Maschinot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 37%, rafiiiiii85 63%.
Po nalewce FC - rafiiiiii85 1:0

47e minuut.
Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz met een sublieme pass. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo geeft een lange en hoge pass. Lissandrini krijgt zijn hoofd ertegen. Horvat bokst de bal weg.

50e minuut.
Suchorowicz passt de bal in één keer door. Apanay rent richting de bal. Apanay passt de bal in één keer door. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Oprean geeft de bal voor. Torri rent richting de bal. Torri passt de bal zonder na te denken. Renusz is nu in balbezit. Renusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Torri kopt de bal weg. Klungelig pakt Eski de bal. Lissandrini verovert de bal door een tackle van achteren. Lissandrini schiet op doel. Horvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Renusz rent richting de bal. Renusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Rousselet onderschept slim de pass. Rousselet speelt de bal door. Cazzato is nu in balbezit. Cazzato geeft een hoge lob. Lissandrini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - rafiiiiii85 2:0

83e minuut.
Renusz passt de bal zonder na te denken. Torri rent richting de bal. Torri geeft een lange en hoge pass. Lissandrini is nu in balbezit. Lissandrini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Govou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rousselet speelt de bal door. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo geeft een hoge lob. Lissandrini krijgt zijn hoofd ertegen. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Hiir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hickmann de bal. Hickmann probeert naar een medespeler te passen. Maschinot is nu in balbezit. Maschinot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ahmeti geeft de bal voor. Zwojnica rent richting de bal. Maschinot begaat een overtreding. Maschinot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 32%, rafiiiiii85 68%.
Po nalewce FC - rafiiiiii85 2:0