Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafiiiiii85 Po nalewce FC
123 Tactiek tusiek
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
9 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 50.4
good Schieten formidable
adequate Passen solid
average Verdedigen average


2e minuut.
Eski rent richting de bal. Ondra verovert de bal door een tackle van achteren. Ondra passt de bal in één keer door. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Wojnicki speelt de bal door. Ondra geeft een hoge lob. Torri kan de bal niet met de borst controleren. Torri geeft de bal voor. Lissandrini krijgt zijn hoofd ertegen. Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Bazaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondra verovert de bal door een tackle van achteren. Ondra passt de bal zonder na te denken. Lissandrini is nu in balbezit. Lissandrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Po nalewce FC 0:1

9e minuut.
Eski passt de bal in één keer door. Ondra probeert de bal aan de voet te houden. Bazaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini onderschept slim de pass. Lissandrini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Po nalewce FC 0:2

19e minuut.
Barbadillo passt de bal in één keer door. Lissandrini heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Steensel. van Steensel krijgt een gele kaart. Lissandrini raakt geblesseerd tijdens het duel. Ondra wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ondra kopt de bal weg. Lissandrini heeft problemen om de bal te vangen. Meda is nu in balbezit. Ondra onderschept slim de pass. Ondra haalt uit met een fantastische trap. Horvat bokst de bal weg.

31e minuut.
Ondra rent richting de bal. Ondra passt de bal met de wreef. Lissandrini is nu in balbezit. Lissandrini haalt uit met een fantastische trap. Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

33e minuut.
Lissandrini passt de bal zonder na te denken. Barlik is nu in balbezit. Barlik passt de bal in één keer door. Ondra rent richting de bal. Ondra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kocikowski met de inworp. Barbadillo speelt de bal door. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini draait met de bal, schiet en ... Horvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Po nalewce FC 0:3

39e minuut.
Henry met een sublieme pass. Klungelig pakt Torri de bal. Torri met een sublieme pass. Lissandrini rent richting de bal. Lissandrini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wojnicki speelt de bal door. Meda rent richting de bal. Lissandrini verovert de bal door een tackle van achteren. Lissandrini schiet op doel. Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Hickmann rent richting de bal. Hickmann passt de bal in één keer door. Żuchnik rent richting de bal. Ţiplea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Po nalewce FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 65%, Po nalewce FC 35%.
rafiiiiii85 - Po nalewce FC 1:3

49e minuut.
Ondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondra passt de bal met de wreef. Lissandrini is nu in balbezit. Lissandrini schiet op doel. Horvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Ahmeti rent richting de bal. Wojnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnicki geeft de bal voor. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Po nalewce FC 1:4

52e minuut.
Ţiplea rent richting de bal. Ondra rent richting de bal. Lissandrini rent richting de bal. Ondra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ondra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Márquez met een sublieme pass. Bazaev kopt de bal weg. Zwojnica is nu in balbezit. Hickmann onderschept slim de pass. Hickmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Maschinot rent richting de bal. Maschinot geeft een hoge lob. Barlik probeert naar een medespeler te passen. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini schiet op doel. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barlik neemt de hoekschop. Lissandrini krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wojnicki geeft een hoge lob. Barlik is nu in balbezit. Barlik passt de bal met de wreef. Ondra rent richting de bal. Ondra draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Henry met een sublieme pass. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica geeft de bal voor. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Wojnicki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ondra de bal onder controle te krijgen. Eski rent richting de bal. Klungelig pakt Lissandrini de bal. Lissandrini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ondra onderschept slim de pass. Ondra speelt de bal door. Barlik is nu in balbezit. Barlik geeft de bal voor. Lissandrini maakt een snoekduik en kopt de bal. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Inworp. Kocikowski met de inworp. Hickmann rent richting de bal. Hickmann geeft een hoge lob. Ahmeti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zwojnica probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Kocikowski met een snelle inworp. Hickmann rent richting de bal. Hickmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Po nalewce FC 2:4

84e minuut.
Barlik controleert de bal met de borst. Ahmeti rent richting de bal. Barlik onderschept slim de pass. Barlik geeft een lange en hoge pass. Lissandrini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
van Steensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri onderschept slim de pass. Torri speelt de bal door. Ondra rent richting de bal. Ondra haalt uit met een fantastische trap. Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Po nalewce FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 68%, Po nalewce FC 32%.
rafiiiiii85 - Po nalewce FC 2:5