Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skotoprigoniewsk Pionier Szczecin
4-3-3 Tactiek Pionier
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 53.8
solid Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Šaletić probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână met een sublieme pass. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Căpăţână controleert de bal met de borst. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson draait met de bal, schiet en ... Kľucho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Căpăţână is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - Pionier Szczecin 0:1

22e minuut.
Jarmolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano onderschept slim de pass. Baquedano geeft een hoge lob. Pleimelding kopt de bal weg. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jarmolik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pleimelding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Marina probeert naar een medespeler te passen. Viladegut rent richting de bal. Doru speelt de bal door. Quaroni rent richting de bal. Quaroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Skotoprigoniewsk - Pionier Szczecin 1:1

33e minuut.
Marina passt de bal met de wreef. Daar is Jarmolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarmolik passt de bal zonder na te denken. Quaroni rent richting de bal. Quaroni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Šaletić rent richting de bal. Šaletić passt de bal met de wreef. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - Pionier Szczecin 1:2

37e minuut.
Daar is Abadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abadan passt de bal zonder na te denken. Viladegut rent richting de bal. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni haalt uit met een fantastische trap. Perna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Niefart geeft de bal voor. Căpăţână kopt de bal weg. Dzieciuch heeft problemen om de bal te vangen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ... Kľucho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Alvarez rent richting de bal. Alvarez geeft een lange en hoge pass. Wawrzyniak rent richting de bal. Wawrzyniak geeft een hoge lob. Căpăţână kopt de bal weg. Kľucho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 43%, Pionier Szczecin 57%.
FK Skotoprigoniewsk - Pionier Szczecin 1:2

52e minuut.
Niefart is nu in balbezit. Niefart geeft een lange en hoge pass. Oscarsson kopt de bal weg. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Doru onderschept slim de pass. Doru geeft een lange en hoge pass. Căpăţână speelt de bal door. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson haalt uit met een fantastische trap. Kľucho bokst de bal weg.

77e minuut.
Niefart rent richting de bal. Niefart passt de bal in één keer door. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - Pionier Szczecin 1:3

90e minuut.
Klungelig pakt Baquedano de bal. Baquedano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abadan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jarmolik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 45%, Pionier Szczecin 55%.
FK Skotoprigoniewsk - Pionier Szczecin 1:3