Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pionier Szczecin FK Skotoprigoniewsk
Pionier Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 48.4
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Chirca rent richting de bal. Quaroni onderschept slim de pass. Marina speelt de bal door. Jarmolik rent richting de bal. Jarmolik haalt uit met een fantastische trap. Perna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quaroni rent richting de bal. Baquedano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quaroni raakt geblesseerd tijdens het duel. Quaroni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Perna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Quaroni rent richting de bal. Quaroni draait met de bal, schiet en ... Perna bokst de bal weg.

5e minuut.
Šaletić onderschept slim de pass. Šaletić speelt de bal door. Wawrzyniak rent richting de bal. Wawrzyniak passt de bal zonder na te denken. Sáez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Alvarez geeft de bal voor. Oscarsson rent richting de bal. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - FK Skotoprigoniewsk 1:0

44e minuut.
Căpăţână is nu in balbezit. Abadan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Căpăţână is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Căpăţână neemt zijn aanloop. Kľucho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - FK Skotoprigoniewsk 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 47%, FK Skotoprigoniewsk 53%.
Pionier Szczecin - FK Skotoprigoniewsk 2:0

47e minuut.
Baquedano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarez met een snelle inworp. Klungelig pakt Pleimelding de bal. Pleimelding geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Alvarez passt de bal zonder na te denken. Oscarsson rent richting de bal. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - FK Skotoprigoniewsk 3:0

55e minuut.
Marina is nu in balbezit. Marina passt de bal zonder na te denken. Abadan heeft problemen om de bal te vangen. Abadan geeft de bal voor. Quaroni maakt een snoekduik en kopt de bal. Perna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mollema bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart rent richting de bal. Niefart geeft de bal voor. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Kľucho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Perna trapt de bal weg van het doel. Căpăţână kopt de bal weg. Dzieciuch controleert de bal met de borst. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Kľucho bokst de bal weg.

89e minuut.
Postelnicu geeft een hoge lob. Niefart bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart geeft de bal voor. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel. Kľucho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 51%, FK Skotoprigoniewsk 49%.
Pionier Szczecin - FK Skotoprigoniewsk 3:0