Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legionowcy Wilanów FC Lgoczanka
Moja Tactiek TA4
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 46.2
formidable Schieten very good
solid Passen average
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Kiemlicz passt de bal zonder na te denken. Czerembor is nu in balbezit. Czerembor probeert naar een medespeler te passen. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kiemlicz passt de bal met de wreef. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu passt de bal met de wreef. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - FC Lgoczanka 1:0

13e minuut.
Magdziej onderschept slim de pass. Trouet onderschept slim de pass. Trouet passt de bal zonder na te denken. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Ubaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Penha onderschept slim de pass. Penha passt de bal zonder na te denken. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - FC Lgoczanka 2:0

22e minuut.
Stamatis rent richting de bal. Stamatis passt de bal met de wreef. Daar is Banussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Stoszek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pallesi de bal onder controle te krijgen. Penha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kiemlicz de bal. Kiemlicz schiet op doel. Ubaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dragomirescu met de inworp. Capello is nu in balbezit. Capello passt de bal in één keer door. Daar is Kiemlicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Stoszek de bal onder controle te krijgen. Dragomirescu geeft de bal voor. Zargaryan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Dragomirescu speelt de bal door. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Trouet verovert de bal door een tackle van achteren. Dell`Accio speelt de bal door. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft een hoge lob. Zargaryan krijgt zijn hoofd ertegen. Ubaque bokst de bal weg. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - FC Lgoczanka 3:0

42e minuut.
Dragomirescu speelt de bal door. Penha probeert naar een medespeler te passen. Rydol bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan onderschept slim de pass. Zargaryan schiet op doel. Ubaque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Stoszek onderschept slim de pass. Stoszek geeft een lange en hoge pass. Stamatis kopt de bal weg. Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 28%, FC Lgoczanka 72%.
Legionowcy Wilanów - FC Lgoczanka 3:0

51e minuut.
Pietrzykowski met een sublieme pass. Stamatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eriş krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Dell`Accio met een sublieme pass. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz passt de bal met de wreef. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Ubaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bęś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jurat komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Stoszek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragomirescu met een snelle inworp. Capello is nu in balbezit. Capello geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ubaque trapt de bal weg van het doel. Dell`Accio kopt de bal weg. Dragomirescu speelt de bal door. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz schiet op doel. Ubaque bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 30%, FC Lgoczanka 70%.
Legionowcy Wilanów - FC Lgoczanka 3:0