Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafiiiiii85 coldfear
123 Tactiek Bezpieka
48% Balbezit 52%
10% Spel op eigen helft 90%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 44.7
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kocikowski zal de hoekschop nemen. Ahmeti kopt de bal weg. Klungelig pakt Hickmann de bal. Hickmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 1:0

8e minuut.
Suchorowicz passt de bal zonder na te denken. Maschinot rent richting de bal. Maschinot met een sublieme pass. Hickmann rent richting de bal. Hickmann draait met de bal, schiet en ... Forş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt van Steensel de bal. van Steensel speelt de bal door. Klungelig pakt Hickmann de bal. Hickmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 3:0

14e minuut.
Eski is nu in balbezit. Canals onderschept slim de pass. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kocikowski met een snelle inworp. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann probeert naar een medespeler te passen. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Hickmann rent richting de bal. Hickmann probeert naar een medespeler te passen. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Forş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Forş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 4:0

20e minuut.
Inworp. Ahmeti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Forş speelt de bal door. Canals kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 5:0

22e minuut.
Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann met een sublieme pass. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea schiet op doel. Forş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 6:0

23e minuut.
Canals speelt de bal door. Klungelig pakt Forş de bal. Forş speelt de bal door. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Bazaev probeert de bal aan de voet te houden. Kocikowski is nu in balbezit. Kocikowski passt de bal zonder na te denken. Hickmann rent richting de bal. Hickmann passt de bal met de wreef. Forş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann probeert naar een medespeler te passen. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea schiet op doel. Forş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 7:0

33e minuut.
Klungelig pakt Ahmeti de bal. Ahmeti probeert naar een medespeler te passen. Hickmann rent richting de bal. Hickmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 8:0

40e minuut.
Canals rent richting de bal. Canals passt de bal met de wreef. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Forş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 9:0

43e minuut.
Eski kopt de bal weg. Forş speelt de bal door. Canals met een sublieme pass. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann haalt uit met een fantastische trap. Forş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Ţiplea schiet op doel. Doeltrap. Forş met een harde bal richting middenveld. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 11%, coldfear 89%.
rafiiiiii85 - coldfear 10:0

46e minuut.
Kocikowski is nu in balbezit. Bazaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazaev rent richting de bal. Bazaev geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Eerdekens geeft een lange en hoge pass. Maschinot rent richting de bal. Maschinot geeft de bal voor. Canals rent richting de bal. Canals draait met de bal, schiet en ... Horvat bokst de bal weg. Canals bereikt de bal nog maar net als eerste. Canals draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Ţiplea de bal. Hickmann is nu in balbezit. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 11:0

51e minuut.
Hickmann met een snelle inworp. Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski passt de bal zonder na te denken. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 12:0

52e minuut.
Déspota rent richting de bal. Déspota geeft een hoge lob. Inworp. Hickmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocikowski probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 13:0

55e minuut.
Ţiplea met de inworp. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann speelt de bal door. Eski heeft problemen om de bal te vangen. Eski draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Forş met een sublieme pass. Canals bereikt de bal nog maar net als eerste. Canals passt de bal met de wreef. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Forş speelt de bal door. Canals bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea schiet op doel. Forş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 14:0

62e minuut.
Suchorowicz speelt de bal door. Ahmeti is nu in balbezit. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Forş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 15:0

68e minuut.
Pyziak probeert de bal met de borst te controleren. Ahmeti probeert naar een medespeler te passen. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann haalt uit met een fantastische trap. Forş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 16:0

68e minuut.
Canals met een sublieme pass. Forş rent richting de bal. Forş geeft de bal voor. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt Canals de bal. Canals geeft de bal voor. Bălcescu is nu in balbezit. Bălcescu geeft een lange en hoge pass. Ţiplea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 17:0

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ahmeti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann haalt uit met een fantastische trap. Forş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - coldfear 18:0

89e minuut.
Ahmeti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ţiplea de bal. Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Hickmann rent richting de bal. Hickmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 8%, coldfear 92%.
rafiiiiii85 - coldfear 18:0