Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coldfear rafiiiiii85
Bezpieka Tactiek 123
57% Balbezit 43%
78% Spel op eigen helft 22%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 36.5
goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Canals passt de bal met de wreef. Inworp. Kocikowski met een snelle inworp. Hickmann rent richting de bal. Hickmann met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Ahmeti neemt de hoekschop. Hickmann rent richting de bal. Hickmann speelt de bal door. Ţiplea heeft problemen om de bal te vangen. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - rafiiiiii85 0:1

13e minuut.
van Steensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Steensel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. van Steensel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hickmann rent richting de bal. Hickmann probeert naar een medespeler te passen. Ahmeti heeft problemen om de bal te vangen. Ahmeti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - rafiiiiii85 0:2

17e minuut.
Hickmann kopt de bal weg. Ţiplea is nu in balbezit. Tison probeert naar een medespeler te passen. Meichtry bereikt de bal nog maar net als eerste. Meichtry haalt uit met een fantastische trap. Klopota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Hickmann rent richting de bal. Hickmann passt de bal in één keer door. Tison probeert naar een medespeler te passen. Meichtry is nu in balbezit. Meichtry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - rafiiiiii85 1:2

31e minuut.
Canals met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kocikowski zal de hoekschop nemen. Ţiplea maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - rafiiiiii85 1:3

34e minuut.
Cuellar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocikowski met een snelle inworp. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann geeft de bal voor. Tison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocikowski met een snelle inworp. Hickmann probeert naar een medespeler te passen. Bazaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazaev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Canals onderschept slim de pass. Hickmann verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Tison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap. Tison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - rafiiiiii85 1:4

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tison niet meer kan verder spelen. Forş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 77%, rafiiiiii85 23%.
coldfear - rafiiiiii85 1:4

54e minuut.
Kocikowski rent richting de bal. Kocikowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van Steensel de bal. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski schiet op doel. Klopota bokst de bal weg.

56e minuut.
Maschinot passt de bal zonder na te denken. Ahmeti is nu in balbezit. Ahmeti passt de bal in één keer door. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ţiplea passt de bal met de wreef. Meichtry speelt de bal door. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann haalt uit met een fantastische trap. Forş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ahmeti onderschept slim de pass. Ahmeti met een sublieme pass. Kocikowski met een sublieme pass. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - rafiiiiii85 1:5

62e minuut.
Meichtry probeert naar een medespeler te passen. Canals heeft problemen om de bal te vangen. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - rafiiiiii85 1:6

65e minuut.
Hickmann is nu in balbezit. Hickmann passt de bal zonder na te denken. Forş speelt de bal door. Meichtry rent richting de bal. Meichtry haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pyziak rent richting de bal. Ahmeti rent richting de bal. Ahmeti passt de bal in één keer door. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea probeert naar een medespeler te passen. Forş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Hickmann met de inworp. Kocikowski rent richting de bal. Kocikowski passt de bal in één keer door. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Forş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Eerdekens is nu in balbezit. Suchorowicz onderschept slim de pass. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - rafiiiiii85 1:7

83e minuut.
Meichtry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Canals de bal. Ţiplea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ahmeti onderschept slim de pass. Ahmeti passt de bal in één keer door. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap. Forş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - rafiiiiii85 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 80%, rafiiiiii85 20%.
coldfear - rafiiiiii85 1:8