Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sygnały Gotartowice Po nalewce FC
Ave Juve Tactiek tusiek
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 49.7
goed Schieten formidabel
zwak Passen solide
zeer goed Verdedigen matig


9e minuut.
Torri verovert de bal door een tackle van achteren. Torri speelt de bal door. Henry rent richting de bal. Franken onderschept slim de pass. Franken schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen. Cazzato onderschept slim de pass. Paal!

10e minuut.
Pustelak controleert de bal met de borst. Lissandrini is nu in balbezit. Pustelak rent richting de bal. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini haalt uit met een fantastische trap. Hongwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lissandrini rent richting de bal. Lissandrini draait met de bal, schiet en ... Hongwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Oprescu onderschept slim de pass. Soldado Rillo rent richting de bal. Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak haalt uit met een fantastische trap. Hongwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Po nalewce FC 0:1

20e minuut.
Oprean rent richting de bal. Oprean passt de bal in één keer door. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo geeft een lange en hoge pass. Lissandrini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik geeft een lange en hoge pass. Wojnicki speelt de bal door. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini draait met de bal, schiet en ... Hongwen bokst de bal weg.

42e minuut.
Barlik geeft een hoge lob. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo passt de bal in één keer door. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini schiet op doel. Hongwen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Po nalewce FC 0:2

43e minuut.
Torri heeft problemen om de bal te vangen. Torri probeert naar een medespeler te passen. Lissandrini rent richting de bal. Lissandrini draait met de bal, schiet en ... Hongwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Po nalewce FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnały Gotartowice 72%, Po nalewce FC 28%.
Sygnały Gotartowice - Po nalewce FC 0:3

57e minuut.
Torri speelt de bal door. Franken rent richting de bal. Torri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torri krijgt een gele kaart. Franken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vanghelie wilt de vrije trap nemen. Paal!

73e minuut.
Sarda geeft een hoge lob. Torri rent richting de bal. Torri passt de bal zonder na te denken. Barbadillo geeft een hoge lob. Lissandrini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Po nalewce FC 0:4

80e minuut.
Pustelak is nu in balbezit. Pustelak speelt de bal door. Lissandrini is nu in balbezit. Lissandrini schiet op doel. Hongwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Po nalewce FC 0:5

83e minuut.
Barlik passt de bal in één keer door. Wojnicki is nu in balbezit. Wojnicki probeert naar een medespeler te passen. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini schiet op doel. Hongwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Barbadillo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lissandrini rent richting de bal. Lissandrini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Po nalewce FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnały Gotartowice 70%, Po nalewce FC 30%.
Sygnały Gotartowice - Po nalewce FC 0:6