Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legionowcy Wilanów FK Skotoprigoniewsk
Moja Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
53.6 gemiddelde waardering 46.9
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


4e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu met een sublieme pass. Capello speelt de bal door. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz schiet op doel. Kľucho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Capello met een sublieme pass. Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu geeft een hoge lob. Kiemlicz springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Dzieciuch de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kľucho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kľucho geeft een lange en hoge pass. Viladegut bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouet onderschept slim de pass. Trouet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Czerembor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerembor geeft de bal voor. Zargaryan kopt de bal weg. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina geeft de bal voor. Viladegut is nu in balbezit. Viladegut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - FK Skotoprigoniewsk 0:1

39e minuut.
Dzieciuch geeft een lange en hoge pass. Czerembor kopt de bal weg. Grøtting bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtting geeft een hoge lob. Zargaryan maakt een snoekduik en kopt de bal. Kľucho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Capello geeft een lange en hoge pass. Daar is Zargaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ... Kľucho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legionowcy Wilanów - FK Skotoprigoniewsk 1:1

42e minuut.
Capello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gędziorowski komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kulisek de bal. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtting geeft een lange en hoge pass. Kiemlicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Marina passt de bal met de wreef. Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleimelding passt de bal in één keer door. Viladegut rent richting de bal. Viladegut haalt uit met een fantastische trap. Garcia Borges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 34%, FK Skotoprigoniewsk 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Legionowcy Wilanów - FK Skotoprigoniewsk 1:1

47e minuut.
Eriş rent richting de bal. Eriş geeft een hoge lob. Pleimelding kopt de bal weg. Viladegut rent richting de bal. Viladegut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pleimelding kopt de bal weg. Dragomirescu controleert de bal met de borst. Dragomirescu geeft een hoge lob. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Kľucho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - FK Skotoprigoniewsk 2:1

54e minuut.
Marina passt de bal met de wreef. Abadan rent richting de bal. Abadan passt de bal met de wreef. Marina is nu in balbezit. Marina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gędziorowski is nu in balbezit. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu speelt de bal door. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni schiet op doel. Garcia Borges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Czerembor neemt vlug de vrije trap. Kiemlicz rent richting de bal. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan schiet op doel. Kľucho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - FK Skotoprigoniewsk 3:1

71e minuut.
Marina geeft een lange en hoge pass. Kulisek probeert naar een medespeler te passen. Pleimelding rent richting de bal. Pleimelding geeft de bal voor. Jarmolik kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Quaroni rent richting de bal. Banussi is nu in balbezit. Quaroni onderschept slim de pass. Quaroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - FK Skotoprigoniewsk 3:2

90e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleimelding begaat een overtreding. Dragomirescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zargaryan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Abadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gędziorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gędziorowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 45%, FK Skotoprigoniewsk 55%.
Legionowcy Wilanów - FK Skotoprigoniewsk 3:2