Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pionier Szczecin FC Lgoczanka
Pionier Tactiek TA4
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 43.4
very good Schieten good
adequate Passen average
very good Verdedigen good


2e minuut.
Chirca geeft de bal voor. Pietrzykowski controleert de bal met de borst. Guizzo geeft de bal voor. Magdziej maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - FC Lgoczanka 0:1

5e minuut.
Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wareniak onderschept slim de pass. Wareniak probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână probeert de bal met de borst te controleren. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Guizzo speelt de bal door. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej passt de bal met de wreef. Husson is nu in balbezit. Husson draait met de bal, schiet en ... Valbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Chirca is nu in balbezit. Guizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Guizzo speelt de bal door. Husson rent richting de bal. Husson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - FC Lgoczanka 0:2

22e minuut.
Maya geeft een hoge lob. Daar is Vangov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maya verovert de bal door een tackle van achteren. Căpăţână onderschept slim de pass. Căpăţână schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Haliwa speelt de bal door. Căpăţână is nu in balbezit. Maya rent richting de bal. Căpăţână onderschept slim de pass. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Haliwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chirca is nu in balbezit. Chirca probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Koszałkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 49%, FC Lgoczanka 51%.
Pionier Szczecin - FC Lgoczanka 0:2

48e minuut.
Doru is nu in balbezit. Doru passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lenkiewicz de bal. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Haliwa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lenkiewicz de bal. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz rent richting de bal. Lenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru passt de bal in één keer door. Daar is Wareniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - FC Lgoczanka 1:2

84e minuut.
Wareniak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Căpăţână de bal onder controle te krijgen. Chirca met een sublieme pass. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Chirca kopt de bal weg. Doru is nu in balbezit. Doru geeft de bal voor. Klungelig pakt Vangov de bal. Vangov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 36%, FC Lgoczanka 64%.
Pionier Szczecin - FC Lgoczanka 1:2