Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lgoczanka Pionier Szczecin
TA4 Tactiek Pionier
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 43.1
very good Schieten very good
adequate Passen average
good Verdedigen excellent


8e minuut.
Pietrzykowski met een sublieme pass. Doru is nu in balbezit. Stamatis verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Pionier Szczecin 1:0

11e minuut.
Baquedano is nu in balbezit. Baquedano speelt de bal door. Klungelig pakt Mollema de bal. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Valbuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Pionier Szczecin 2:0

12e minuut.
Sáez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lenkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farjaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenkiewicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lenkiewicz kan niet meer verder spelen. Căpăţână komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru met een sublieme pass. Sáez rent richting de bal. Dowgwiłło speelt de bal door. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Doru neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sáez speelt de bal door. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Majowicz de bal. Majowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 39%, Pionier Szczecin 61%.
FC Lgoczanka - Pionier Szczecin 2:0

46e minuut.
Kozdra geeft de bal voor. Szulgo is nu in balbezit. Majowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Majowicz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Szulgo de bal onder controle te krijgen. Chirca is nu in balbezit. Chirca passt de bal in één keer door. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Ubaque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Pionier Szczecin 2:1

64e minuut.
Chirca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirca passt de bal zonder na te denken. Stoszek is nu in balbezit. Sáez onderschept slim de pass. Sáez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Căpăţână rent richting de bal. Dowgwiłło legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Căpăţână is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sáez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kozdra met de inworp. Chirca rent richting de bal. Chirca passt de bal in één keer door. Sáez rent richting de bal. Sáez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doru rent richting de bal. Doru geeft een hoge lob. Sáez kopt de bal weg. Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Stoszek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Doru met de inworp. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Doru kopt de bal weg. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână passt de bal in één keer door. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ... Ubaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 50%, Pionier Szczecin 50%.
FC Lgoczanka - Pionier Szczecin 2:1