Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sygnały Gotartowice rafiiiiii85
Ave Juve Tactiek 123
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 35.7
goed Schieten goed
zwak Passen redelijk
solide Verdedigen zwak


1e minuut.
Paerts verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrus rent richting de bal. Franken rent richting de bal. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ngọc Thiện geeft de bal voor. Vanghelie probeert de bal met de borst te controleren. Ahmeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken rent richting de bal. Franken haalt uit met een fantastische trap. Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Soldado Rillo probeert naar een medespeler te passen. Eski bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken begaat een overtreding. Franken krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Ngọc Thiện met een snelle inworp. Paerts is nu in balbezit. Paerts draait met de bal, schiet en ... Maschinot onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bazaev is nu in balbezit. Franken onderschept slim de pass. Franken passt de bal zonder na te denken. Ambrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bazaev heeft problemen om de bal te vangen. Ambrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazaev begaat een overtreding. Bazaev krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Hickmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hickmann met een sublieme pass. Ţiplea rent richting de bal. Ţiplea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Domingues geeft een lange en hoge pass. Ambrus kopt de bal weg. Paerts is nu in balbezit. Paerts draait met de bal, schiet en ... Horvat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - rafiiiiii85 1:0

38e minuut.
Vanghelie speelt de bal door. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazaev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bazaev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnały Gotartowice 39%, rafiiiiii85 61%.
Sygnały Gotartowice - rafiiiiii85 1:0

59e minuut.
Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken passt de bal met de wreef. Ambrus rent richting de bal. Ambrus draait met de bal, schiet en ... Horvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - rafiiiiii85 2:0

71e minuut.
Ahmeti probeert naar een medespeler te passen. Ţiplea rent richting de bal. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann onderschept slim de pass. Hickmann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Paerts speelt de bal door. Daar is Ambrus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchorowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suchorowicz krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschinot onderschept slim de pass. Maschinot geeft een hoge lob. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu geeft een lange en hoge pass. Horvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea rent richting de bal. Hickmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - rafiiiiii85 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnały Gotartowice 46%, rafiiiiii85 54%.
Sygnały Gotartowice - rafiiiiii85 2:1