Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafiiiiii85 Sygnały Gotartowice
123 Tactiek Ave Juve
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 39
goed Schieten goed
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Ahmeti passt de bal met de wreef. Hickmann rent richting de bal. Crăcan rent richting de bal. Hickmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hickmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Sygnały Gotartowice 1:0

4e minuut.
Bazaev is nu in balbezit. Soldado Rillo onderschept slim de pass. Soldado Rillo met een sublieme pass. Franken is nu in balbezit. Franken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rafiiiiii85 - Sygnały Gotartowice 1:1

10e minuut.
Hickmann onderschept slim de pass. Daar is Ţiplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprescu is nu in balbezit. Ţiplea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Hongwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts geeft een lange en hoge pass. Ahmeti rent richting de bal. Ahmeti geeft een hoge lob. Ţiplea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Eski is nu in balbezit. Eski met een sublieme pass. Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea schiet op doel. Hongwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - Sygnały Gotartowice 2:1

36e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Horvat niet meer kan verder spelen. Klopota komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Daar is Suchorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eski is nu in balbezit. Eski passt de bal met de wreef. Ţiplea heeft problemen om de bal te vangen. Ţiplea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 48%, Sygnały Gotartowice 52%.
rafiiiiii85 - Sygnały Gotartowice 2:1

48e minuut.
Eski speelt de bal door. Suchorowicz geeft de bal voor. Hickmann kopt de bal weg. Ţiplea is nu in balbezit. Ţiplea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ambrus is nu in balbezit. Ambrus speelt de bal door. Crăcan met een sublieme pass. Paerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Paerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rafiiiiii85 - Sygnały Gotartowice 2:2

84e minuut.
Klopota met een sublieme pass. Ahmeti probeert naar een medespeler te passen. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Hickmann rent richting de bal. Hickmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Hickmann heeft problemen om de bal te vangen. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Ambrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 46%, Sygnały Gotartowice 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rafiiiiii85 - Sygnały Gotartowice 2:2