Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coldfear Po nalewce FC
mambałaga Tactiek tusiek
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 47.7
solide Schieten goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski passt de bal zonder na te denken. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt schiet op doel. Zajc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Bermejo geeft de bal voor. Waltner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzeczkowski met een sublieme pass. Solt is nu in balbezit. Solt haalt uit met een fantastische trap. Zajc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Po nalewce FC 1:0

13e minuut.
Déspota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo met een sublieme pass. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Rzeczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski geeft de bal voor. Solt met een sublieme pass. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Po nalewce FC 2:0

16e minuut.
Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz is nu in balbezit. Met opzet legt Déspota zijn tegenspeler op de grond. Déspota krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bălcescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Waltner de bal. Rzeczkowski met een sublieme pass. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt draait met de bal, schiet en ... Zajc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Renusz is nu in balbezit. Renusz passt de bal met de wreef. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo geeft een lange en hoge pass. Lissandrini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 44%, Po nalewce FC 56%.
coldfear - Po nalewce FC 2:0

51e minuut.
Bermejo geeft een lange en hoge pass. Radian rent richting de bal. Lissandrini onderschept slim de pass. Lissandrini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Déspota onderschept slim de pass. Déspota geeft de bal voor. Barbadillo probeert de bal aan de voet te houden. Bălcescu rent richting de bal. Bălcescu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Bălcescu onderschept slim de pass. Bălcescu geeft een hoge lob. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. Zajc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Po nalewce FC 3:0

58e minuut.
Rzeczkowski kopt de bal weg. Zwojnica rent richting de bal. Solt maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Solt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Solt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Déspota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cazzato verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Déspota geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pyziak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zajc met een sublieme pass. Inworp. Waltner met een snelle inworp. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski geeft de bal voor. Zajc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Renusz onderschept slim de pass. Canals verovert de bal door een tackle van achteren. Canals passt de bal zonder na te denken. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo geeft de bal voor. Olivera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 34%, Po nalewce FC 66%.
coldfear - Po nalewce FC 3:0