Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Po nalewce FC coldfear
tusiek Tactiek mambałaga
53% Balbezit 47%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Barlik passt de bal met de wreef. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota geeft de bal voor. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak schiet op doel. Márquez bokst de bal weg.

9e minuut.
Rzeczkowski rent richting de bal. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt geeft een hoge lob. Pyziak springt en kopt de bal. Márquez bokst de bal weg.

26e minuut.
Cazzato geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rzeczkowski met een snelle inworp. Solt rent richting de bal. Solt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt verovert de bal door een tackle van achteren. Solt passt de bal met de wreef. Pyziak rent richting de bal. Pyziak schiet op doel. Márquez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Klungelig pakt Torri de bal. Pyziak begaat een overtreding. Torri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żuchnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canals kopt de bal weg. Bălcescu speelt de bal door. Pyziak rent richting de bal. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cazzato heeft problemen om de bal te vangen. Solt is nu in balbezit. Solt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bălcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălcescu passt de bal in één keer door. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - coldfear 0:1

42e minuut.
Daar is Oprean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solt is nu in balbezit. Solt passt de bal in één keer door. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Orriols passt de bal in één keer door. Rzeczkowski met een sublieme pass. Żuchnik rent richting de bal. Pyziak verovert de bal door een tackle van achteren. Pyziak draait met de bal, schiet en ... Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 66%, coldfear 34%.
Po nalewce FC - coldfear 0:1

48e minuut.
Déspota rent richting de bal. Pustelak onderschept slim de pass. Pustelak passt de bal met de wreef. Orriols heeft problemen om de bal te vangen. Orriols geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radian kopt de bal weg. Barbadillo heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bălcescu is nu in balbezit. Rzeczkowski is nu in balbezit. Bălcescu probeert naar een medespeler te passen. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Barbadillo geeft een hoge lob. Waltner met een sublieme pass. Klungelig pakt Cazzato de bal. Solt rent richting de bal. Solt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Déspota geeft de bal voor. Barlik probeert de bal aan de voet te houden. Bălcescu speelt de bal door. Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt haalt uit met een fantastische trap. Márquez bokst de bal weg.

57e minuut.
Inworp. Rzeczkowski met een snelle inworp. Pustelak is nu in balbezit. Bălcescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălcescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pyziak rent richting de bal. Pyziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - coldfear 0:2

63e minuut.
Teodorescu speelt de bal door. Weinheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini onderschept slim de pass. Lissandrini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - coldfear 1:2

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Solt de bal onder controle te krijgen. Torri geeft een lange en hoge pass. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini schiet op doel. Olivera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lissandrini controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Canals maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Żuchnik heeft problemen om de bal te vangen. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak draait met de bal, schiet en ... Márquez bokst de bal weg.

70e minuut.
Barlik passt de bal zonder na te denken. Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski passt de bal met de wreef. Daar is Pyziak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyziak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Solt passt de bal zonder na te denken. Pyziak rent richting de bal. Pyziak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Bălcescu geeft een lange en hoge pass. Cazzato rent richting de bal. Solt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cazzato wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cazzato kan niet meer verder spelen. Henry komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 66%, coldfear 34%.
Po nalewce FC - coldfear 1:2