Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coldfear Pionier Szczecin
Bezpieka Tactiek Pionier
47% Balbezit 53%
87% Spel op eigen helft 13%
1 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 54.3
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
formidable Verdedigen adequate


1e minuut.
Wawrzyniak met een snelle inworp. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână rent richting de bal. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Niefart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wawrzyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sáez met een sublieme pass. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:2

6e minuut.
Klungelig pakt Canals de bal. Canals probeert naar een medespeler te passen. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson draait met de bal, schiet en ... Tison werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:3

8e minuut.
Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână geeft de bal voor. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Canals onderschept slim de pass. Wawrzyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyniak met een sublieme pass. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Tison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:4

12e minuut.
Canals geeft een hoge lob. Wawrzyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzyniak met een sublieme pass. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:5

13e minuut.
Canals geeft een hoge lob. Sáez rent richting de bal. Sáez passt de bal zonder na te denken. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson schiet op doel. Tison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Tison trapt de bal weg van het doel. Meichtry kopt de bal weg. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wawrzyniak probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez speelt de bal door. Klungelig pakt Oscarsson de bal. Oscarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:6

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wawrzyniak met een snelle inworp. Sáez speelt de bal door. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel. De bal raakt de paal. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Šaletić passt de bal met de wreef. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez passt de bal in één keer door. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:7

24e minuut.
Šaletić speelt de bal door. Wawrzyniak heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzyniak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Căpăţână schiet op doel. Tison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:8

26e minuut.
Šaletić kopt de bal weg. Klungelig pakt Oscarsson de bal. Căpăţână speelt de bal door. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:9

28e minuut.
Wawrzyniak probeert naar een medespeler te passen. Šaletić rent richting de bal. Šaletić probeert naar een medespeler te passen. Sáez rent richting de bal. Sáez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Niefart de bal. Niefart passt de bal in één keer door. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Tison werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:10

31e minuut.
Niefart probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oscarsson de bal. Oscarsson speelt de bal door. Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Tison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:11

38e minuut.
Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson passt de bal in één keer door. Sáez rent richting de bal. Sáez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Wawrzyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sáez is nu in balbezit. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sáez de bal. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Tison verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wawrzyniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sáez kopt de bal weg. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson draait met de bal, schiet en ... Tison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:12

41e minuut.
Niefart met een snelle inworp. Oscarsson rent richting de bal. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 87%, Pionier Szczecin 13%.
coldfear - Pionier Szczecin 0:13

46e minuut.
Sáez passt de bal in één keer door. Meichtry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niefart met een sublieme pass. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. Tison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:14

49e minuut.
Klungelig pakt Niefart de bal. Niefart speelt de bal door. Daar is Căpăţână, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Tison werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Doeltrap. Tison met een harde bal richting middenveld. Meichtry kopt de bal weg. Sáez controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Sáez met een sublieme pass. Oscarsson rent richting de bal. Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:15

58e minuut.
Klungelig pakt Wawrzyniak de bal. Wawrzyniak met een sublieme pass. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:16

62e minuut.
Wawrzyniak speelt de bal door. Šaletić speelt de bal door. Sáez rent richting de bal. Wawrzyniak rent richting de bal. Wawrzyniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:17

63e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Sáez probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Tison maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:18

65e minuut.
Meichtry onderschept slim de pass. Haliwa verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzyniak probeert naar een medespeler te passen. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Šaletić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sáez de bal. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Tison probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Oscarsson de bal. Oscarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:19

70e minuut.
Inworp. Wawrzyniak met de inworp. Sáez is nu in balbezit. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Tison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:20

73e minuut.
Klungelig pakt Căpăţână de bal. Căpăţână probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:21

75e minuut.
Căpăţână is nu in balbezit. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână met een sublieme pass. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Tison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:22

80e minuut.
Šaletić met een sublieme pass. Căpăţână probeert naar een medespeler te passen. Niefart met een sublieme pass. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Tison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:23

85e minuut.
Niefart onderschept slim de pass. Niefart probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Căpăţână schiet op doel. Tison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:24

88e minuut.
Niefart speelt de bal door. Wawrzyniak rent richting de bal. Wawrzyniak passt de bal zonder na te denken. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Tison kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:25

90e minuut.
Šaletić kopt de bal weg. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Tison probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Pionier Szczecin 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 86%, Pionier Szczecin 14%.
coldfear - Pionier Szczecin 0:26