Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pionier Szczecin coldfear
Pionier Tactiek Bezpieka
47% Balbezit 53%
11% Spel op eigen helft 89%
53 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 44.4
excellent Schieten good
very good Passen average
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână speelt de bal door. Oscarsson heeft problemen om de bal te vangen. Oscarsson draait met de bal, schiet en ... Forş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Oscarsson krijgt zijn hoofd ertegen. Forş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Niefart bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart passt de bal zonder na te denken. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson schiet op doel. Forş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 1:0

7e minuut.
Niefart onderschept slim de pass. Niefart probeert naar een medespeler te passen. Oscarsson is nu in balbezit. Oscarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wawrzyniak is nu in balbezit. Wawrzyniak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sáez de bal. Sáez schiet op doel. Forş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 2:0

10e minuut.
Niefart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oscarsson met een sublieme pass. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Forş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 3:0

11e minuut.
Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson speelt de bal door. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Forş trapt de bal weg van het doel. Sáez kopt de bal weg. Niefart bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson schiet op doel. Forş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 4:0

15e minuut.
Wawrzyniak probeert naar een medespeler te passen. Niefart speelt de bal door. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ... Forş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 5:0

17e minuut.
Niefart probeert naar een medespeler te passen. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Forş bokst de bal weg. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 6:0

19e minuut.
Mollema is nu in balbezit. Meichtry is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mollema. Mollema krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Niefart kopt de bal weg. Sáez is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wawrzyniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oscarsson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 7:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niefart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson draait met de bal, schiet en ... Forş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 8:0

23e minuut.
Déspota rent richting de bal. Inworp. Wawrzyniak met de inworp. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez schiet op doel. Forş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 9:0

25e minuut.
Eerdekens rent richting de bal. Eerdekens geeft een lange en hoge pass. Wawrzyniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Căpăţână de bal. Căpăţână schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 10:0

29e minuut.
Niefart probeert naar een medespeler te passen. Wawrzyniak speelt de bal door. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Forş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 11:0

30e minuut.
Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson probeert naar een medespeler te passen. Niefart probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 12:0

32e minuut.
Šaletić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niefart bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart passt de bal in één keer door. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ... Forş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Klungelig pakt Šaletić de bal. Šaletić probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez heeft problemen om de bal te vangen. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 13:0

37e minuut.
Šaletić probeert naar een medespeler te passen. Niefart probeert naar een medespeler te passen. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wawrzyniak is nu in balbezit. Wawrzyniak met een sublieme pass. Sáez met een sublieme pass. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Forş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 14:0

40e minuut.
Wawrzyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šaletić rent richting de bal. Šaletić speelt de bal door. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson met een sublieme pass. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 15:0

44e minuut.
Canals met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wawrzyniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Forş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 16:0

45e minuut.
Sáez speelt de bal door. Wawrzyniak is nu in balbezit. Wawrzyniak met een sublieme pass. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 11%, coldfear 89%.
Pionier Szczecin - coldfear 17:0

47e minuut.
Niefart bereikt de bal nog maar net als eerste. Niefart speelt de bal door. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson draait met de bal, schiet en ... Forş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână passt de bal in één keer door. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 18:0

50e minuut.
Rizzo geeft de bal voor. Wawrzyniak probeert naar een medespeler te passen. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap. Forş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 19:0

52e minuut.
Oscarsson is nu in balbezit. Niefart is nu in balbezit. Niefart met een sublieme pass. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Forş bokst de bal weg.

56e minuut.
Šaletić met een sublieme pass. Niefart speelt de bal door. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscarsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Forş speelt de bal door. Šaletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Meichtry onderschept slim de pass. Meichtry haalt uit met een fantastische trap. Perna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Niefart heeft problemen om de bal te vangen. Niefart passt de bal zonder na te denken. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 20:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niefart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šaletić met een sublieme pass. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez draait met de bal, schiet en ... Forş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 21:0

69e minuut.
Šaletić onderschept slim de pass. Šaletić probeert naar een medespeler te passen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Canals geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niefart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Căpăţână, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sáez rent richting de bal. Sáez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 22:0

73e minuut.
Rzeczkowski geeft de bal voor. Šaletić probeert naar een medespeler te passen. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână schiet op doel. Forş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 23:0

75e minuut.
Niefart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oscarsson rent richting de bal. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Forş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 24:0

76e minuut.
Wawrzyniak met een sublieme pass. Căpăţână rent richting de bal. Sáez is nu in balbezit. Sáez schiet op doel. Forş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Niefart rent richting de bal. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 25:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niefart met de inworp. Oscarsson is nu in balbezit. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel. Forş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sáez rent richting de bal. Sáez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 26:0

84e minuut.
Daar is Canals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canals met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niefart neemt de hoekschop. Sáez springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 27:0

86e minuut.
Inworp. Niefart met de inworp. Oscarsson rent richting de bal. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Forş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niefart geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Căpăţână krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wawrzyniak rent richting de bal. Wawrzyniak geeft een lange en hoge pass. Oscarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - coldfear 28:0

88e minuut.
Eerdekens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niefart met de inworp. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Forş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niefart zal de hoekschop nemen. Sáez is nu in balbezit. Sáez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Oscarsson rent richting de bal. Oscarsson schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Šaletić met een sublieme pass. Daar is Oscarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canals tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canals krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 11%, coldfear 89%.
Pionier Szczecin - coldfear 28:0