Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sygnały Gotartowice Legionowcy Wilanów
Ave Juve Tactiek Moja
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 56
good Schieten formidable
average Passen good
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Grøtting geeft de bal voor. Domingues onderschept slim de pass. Dragomirescu rent richting de bal. Dragomirescu geeft de bal voor. Zargaryan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:1

11e minuut.
Inworp. Dragomirescu met een snelle inworp. Kulisek geeft de bal voor. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Grøtting onderschept slim de pass. Grøtting geeft een lange en hoge pass. Penha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kulisek speelt de bal door. Daar is Zargaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sarda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:2

32e minuut.
Zargaryan onderschept slim de pass. Zargaryan passt de bal met de wreef. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz schiet op doel. Sarda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:3

33e minuut.
Klungelig pakt Zargaryan de bal. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vanghelie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulisek is nu in balbezit. Kulisek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:4

40e minuut.
Banussi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Crăcan met een snelle inworp. Paerts is nu in balbezit. Paerts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Szabadi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dragomirescu met een snelle inworp. Penha is nu in balbezit. Penha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnały Gotartowice 75%, Legionowcy Wilanów 25%.
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:4

47e minuut.
Domingues kopt de bal weg. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha passt de bal zonder na te denken. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz schiet op doel. Hongwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:5

51e minuut.
Franken kopt de bal weg. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha speelt de bal door. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Hongwen bokst de bal weg.

55e minuut.
Dragomirescu speelt de bal door. Sarda is nu in balbezit. Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Hongwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:6

58e minuut.
Kulisek probeert naar een medespeler te passen. Penha rent richting de bal. Penha met een sublieme pass. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Eriş rent richting de bal. Eriş passt de bal met de wreef. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu geeft een hoge lob. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan schiet op doel. Hongwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:7

68e minuut.
Dragomirescu geeft een hoge lob. Szabadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domingues bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan onderschept slim de pass. Zargaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Grøtting bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtting geeft een hoge lob. Daar is Sarda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Dragomirescu passt de bal met de wreef. Kiemlicz met een sublieme pass. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Kulisek de bal. Kulisek passt de bal in één keer door. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:8

79e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu passt de bal in één keer door. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Hongwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:9

80e minuut.
Czerembor is nu in balbezit. Czerembor geeft een lange en hoge pass. Daar is Domingues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan passt de bal zonder na te denken. Grøtting rent richting de bal. Grøtting geeft een hoge lob. Kiemlicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:10

86e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Szabadi onderschept slim de pass. Szabadi passt de bal zonder na te denken. Franken is nu in balbezit. Franken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Szabadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirescu onderschept slim de pass. Dragomirescu geeft een hoge lob. Grøtting bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtting geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Trouet passt de bal in één keer door. Sarda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan onderschept slim de pass. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sygnały Gotartowice 76%, Legionowcy Wilanów 24%.
Sygnały Gotartowice - Legionowcy Wilanów 0:10