Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legionowcy Wilanów Sygnały Gotartowice
Moja Tactiek Ave Juve
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 38.7
formidabel Schieten redelijk
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Szabadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz onderschept slim de pass. Kiemlicz passt de bal zonder na te denken. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Sygnały Gotartowice 1:0

6e minuut.
Capello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zargaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprescu met een sublieme pass. Dell`Accio met een sublieme pass. Penha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hongwen trapt de bal weg van het doel. Dragomirescu kopt de bal weg. Szabadi heeft problemen om de bal te vangen. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hongwen met een sublieme pass. Dragomirescu kopt de bal weg. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Hongwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Sygnały Gotartowice 2:0

15e minuut.
Penha verovert de bal door een tackle van achteren. Penha met een sublieme pass. Capello speelt de bal door. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sarda kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragomirescu zal de hoekschop nemen. Kiemlicz springt en kopt de bal. Hongwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Dragomirescu met de inworp. Capello geeft een hoge lob. Kiemlicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Hongwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Sygnały Gotartowice 3:0

20e minuut.
Capello is nu in balbezit. Capello passt de bal met de wreef. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Hongwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Sygnały Gotartowice 4:0

25e minuut.
Szabadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiemlicz probeert naar een medespeler te passen. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Hongwen trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Penha de bal. Crăcan rent richting de bal. Crăcan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Vanghelie passt de bal met de wreef. Capello speelt de bal door. Daar is Zargaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Hongwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Banussi speelt de bal door. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz probeert naar een medespeler te passen. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Penha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kiemlicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capello is nu in balbezit. Capello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Sygnały Gotartowice 5:0

39e minuut.
Zargaryan kopt de bal weg. Kiemlicz heeft problemen om de bal te vangen. Domingues is nu in balbezit. Zargaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dragomirescu geeft de bal voor. Sarda is nu in balbezit. Kiemlicz onderschept slim de pass. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 22%, Sygnały Gotartowice 78%.
Legionowcy Wilanów - Sygnały Gotartowice 5:0

47e minuut.
Czerembor heeft problemen om de bal te vangen. Czerembor geeft een lange en hoge pass. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. Hongwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Sygnały Gotartowice 6:0

49e minuut.
Penha met een sublieme pass. Dell`Accio geeft de bal voor. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hongwen trapt de bal weg. Dell`Accio kopt de bal weg. Szabadi heeft problemen om de bal te vangen. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zargaryan passt de bal in één keer door. Sarda rent richting de bal. Kiemlicz onderschept slim de pass. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap. Hongwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Sygnały Gotartowice 7:0

62e minuut.
Dell`Accio verovert de bal door een tackle van achteren. Dell`Accio met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Capello de bal onder controle te krijgen. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Domingues probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eriş is nu in balbezit. Eriş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vanghelie de bal. Penha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Grøtting komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Trouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouet speelt de bal door. Penha geeft een hoge lob. Kiemlicz kopt de bal weg. Grøtting geeft de bal voor. Hongwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Doeltrap. Sabou komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Banussi is nu in balbezit. Banussi geeft de bal voor. Zargaryan kopt de bal weg. Daar is Sabou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kośmider komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Zargaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Zargaryan passt de bal met de wreef. Capello bereikt de bal nog maar net als eerste. Capello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sarda geeft de bal voor. Trouet geeft de bal voor. Sabou kopt de bal weg. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Hongwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionowcy Wilanów - Sygnały Gotartowice 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionowcy Wilanów 23%, Sygnały Gotartowice 77%.
Legionowcy Wilanów - Sygnały Gotartowice 8:0