Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafiiiiii85 FK Skotoprigoniewsk
123 Tactiek 4-3-3
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 42.7
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina geeft een hoge lob. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni haalt uit met een fantastische trap. Meda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FK Skotoprigoniewsk 0:1

8e minuut.
Hickmann met een sublieme pass. Ţiplea rent richting de bal. Quaroni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quaroni krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Alvarez geeft de bal voor. Abadan kopt de bal weg. Daar is Suchorowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viladegut rent richting de bal. Viladegut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
van Steensel bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmolik onderschept slim de pass. Jarmolik speelt de bal door. Quaroni heeft problemen om de bal te vangen. Quaroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FK Skotoprigoniewsk 0:2

18e minuut.
Daar is Jarmolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarmolik geeft een hoge lob. Viladegut kopt de bal weg. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni haalt uit met een fantastische trap. Horvat bokst de bal weg.

23e minuut.
Meda geeft een hoge lob. Abadan geeft een lange en hoge pass. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FK Skotoprigoniewsk 0:3

24e minuut.
Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea is nu in balbezit. Pleimelding tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pleimelding krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Abadan is nu in balbezit. Abadan passt de bal in één keer door. Marina speelt de bal door. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Marina rent richting de bal. Marina geeft een lange en hoge pass. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FK Skotoprigoniewsk 0:4

38e minuut.
Maschinot passt de bal met de wreef. Lamparski met een sublieme pass. Quaroni rent richting de bal. Jarmolik is nu in balbezit. Jarmolik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Maschinot is nu in balbezit. Abadan onderschept slim de pass. Abadan passt de bal zonder na te denken. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FK Skotoprigoniewsk 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 58%, FK Skotoprigoniewsk 42%.
rafiiiiii85 - FK Skotoprigoniewsk 0:5

48e minuut.
Postelnicu speelt de bal door. Quaroni is nu in balbezit. Maschinot rent richting de bal. Viladegut is nu in balbezit. Viladegut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pleimelding kopt de bal weg. Viladegut heeft problemen om de bal te vangen. Marina speelt de bal door. Quaroni rent richting de bal. Quaroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Meda verovert de bal door een tackle van achteren. Viladegut rent richting de bal. Viladegut geeft de bal voor. Quaroni maakt een snoekduik en kopt de bal. Horvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lamparski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abadan de bal. Abadan passt de bal in één keer door. Quaroni rent richting de bal. Quaroni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Eski rent richting de bal. Abadan onderschept slim de pass. Abadan met een sublieme pass. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FK Skotoprigoniewsk 0:6

76e minuut.
Meda onderschept slim de pass. Meda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abadan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marina geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hiir de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FK Skotoprigoniewsk 0:7

80e minuut.
Lamparski geeft de bal voor. Hickmann probeert de bal aan de voet te houden. Hiir is nu in balbezit. Quaroni onderschept slim de pass. Quaroni schiet op doel. Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ahmeti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suchorowicz is nu in balbezit. Met opzet legt Viladegut zijn tegenspeler op de grond. Viladegut krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 51%, FK Skotoprigoniewsk 49%.
rafiiiiii85 - FK Skotoprigoniewsk 0:7