Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skotoprigoniewsk rafiiiiii85
4-3-3 Tactiek 123
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 35.3
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Pleimelding speelt de bal door. Viladegut rent richting de bal. Viladegut passt de bal in één keer door. Daar is Quaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quaroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - rafiiiiii85 1:0

10e minuut.
Marina onderschept slim de pass. Marina speelt de bal door. Abadan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jarmolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarmolik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Alvarez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahmeti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Marina met een sublieme pass. Jarmolik rent richting de bal. Jarmolik passt de bal met de wreef. Quaroni rent richting de bal. Quaroni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kocikowski rent richting de bal. Abadan onderschept slim de pass. Abadan met een sublieme pass. Jarmolik rent richting de bal. Jarmolik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abadan met een sublieme pass. Jarmolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmolik passt de bal in één keer door. Quaroni rent richting de bal. Quaroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Horvat met een sublieme pass. Abadan kopt de bal weg. Jarmolik is nu in balbezit. Jarmolik passt de bal in één keer door. Marina geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Eski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina rent richting de bal. Marina passt de bal zonder na te denken. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 29%, rafiiiiii85 71%.
FK Skotoprigoniewsk - rafiiiiii85 1:0

47e minuut.
Pleimelding passt de bal zonder na te denken. Abadan geeft een lange en hoge pass. van Steensel is nu in balbezit. Jarmolik verovert de bal door een tackle van achteren. Jarmolik geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Marina verovert de bal door een tackle van achteren. Marina speelt de bal door. Viladegut bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni rent richting de bal. Quaroni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Horvat trapt de bal weg. Abadan controleert de bal met de borst. Abadan passt de bal zonder na te denken. Quaroni heeft problemen om de bal te vangen. Quaroni draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni passt de bal zonder na te denken. van Steensel heeft problemen om de bal te vangen. Jarmolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmolik draait met de bal, schiet en ... Horvat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Alvarez geeft de bal voor. Daar is Quaroni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meda is nu in balbezit. Quaroni verovert de bal door een tackle van achteren. Quaroni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Jarmolik met een snelle inworp. Marina geeft een lange en hoge pass. Viladegut rent richting de bal. Viladegut haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Postelnicu onderschept slim de pass. Postelnicu geeft de bal voor. Quaroni rent richting de bal. Quaroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - rafiiiiii85 2:0

82e minuut.
Postelnicu onderschept slim de pass. Postelnicu passt de bal in één keer door. Lamparski is nu in balbezit. Ţiplea verovert de bal door een tackle van achteren. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Kľucho bokst de bal weg.

87e minuut.
Ahmeti passt de bal in één keer door. Ţiplea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Postelnicu. Postelnicu krijgt een gele kaart. Ţiplea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţiplea komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - rafiiiiii85 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 40%, rafiiiiii85 60%.
FK Skotoprigoniewsk - rafiiiiii85 2:1