Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Po nalewce FC FC Lgoczanka
tusiek Tactiek TA4
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 48.3
solid Schieten excellent
solid Passen adequate
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Maya verovert de bal door een tackle van achteren. Maya geeft de bal voor. Zwojnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis onderschept slim de pass. Stamatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - FC Lgoczanka 0:1

4e minuut.
Szulgo met een snelle inworp. Farjaszewski speelt de bal door. Cazzato met een sublieme pass. Stamatis rent richting de bal. Stamatis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Barlik geeft een lange en hoge pass. Pietrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lissandrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renusz is nu in balbezit. Renusz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Renusz probeert naar een medespeler te passen. Bermejo probeert naar een medespeler te passen. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini haalt uit met een fantastische trap. Ubaque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Po nalewce FC - FC Lgoczanka 1:1

26e minuut.
Klungelig pakt Rydol de bal. Lissandrini is nu in balbezit. Maya rent richting de bal. Lissandrini onderschept slim de pass. Lissandrini haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej passt de bal zonder na te denken. Oprean rent richting de bal. Stamatis onderschept slim de pass. Stamatis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - FC Lgoczanka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 43%, FC Lgoczanka 57%.
Po nalewce FC - FC Lgoczanka 1:2

47e minuut.
Pietrzykowski probeert naar een medespeler te passen. Pallesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesi passt de bal in één keer door. Stamatis is nu in balbezit. Stamatis haalt uit met een fantastische trap. Zajc bokst de bal weg.

70e minuut.
Lissandrini passt de bal met de wreef. Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri passt de bal zonder na te denken. Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz haalt uit met een fantastische trap. Ubaque bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Torri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torri geeft de bal voor. Pietrzykowski heeft problemen om de bal te vangen. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo geeft een hoge lob. Ubaque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lissandrini rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rydol geeft een hoge lob. Pallesi met een sublieme pass. Zwojnica probeert de bal aan de voet te houden. Stamatis rent richting de bal. Stamatis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 53%, FC Lgoczanka 47%.
Po nalewce FC - FC Lgoczanka 1:2