Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lgoczanka Po nalewce FC
TA4 Tactiek tusiek
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 49.1
goed Schieten zeer goed
matig Passen solide
solide Verdedigen redelijk


17e minuut.
Inworp. Farjaszewski met de inworp. Călin probeert naar een medespeler te passen. Dowbór rent richting de bal. Dowbór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - Po nalewce FC 1:0

27e minuut.
Orriols rent richting de bal. Orriols geeft een hoge lob. Maya heeft problemen om de bal te vangen. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lgoczanka - Po nalewce FC 1:1

40e minuut.
Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo speelt de bal door. Pustelak probeert naar een medespeler te passen. Lissandrini rent richting de bal. Lissandrini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Rydol rent richting de bal. Rydol passt de bal in één keer door. Orriols speelt de bal door. Lissandrini is nu in balbezit. Lissandrini haalt uit met een fantastische trap. Koszałkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 48%, Po nalewce FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lgoczanka - Po nalewce FC 1:1

47e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Torri rent richting de bal. Torri passt de bal zonder na te denken. Pustelak is nu in balbezit. Pustelak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Farjaszewski kopt de bal weg. Daar is Călin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călin passt de bal met de wreef. Jurat rent richting de bal. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Oprean met de inworp. Barbadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbadillo geeft een hoge lob. Lissandrini krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

57e minuut.
Piroska verovert de bal door een tackle van achteren. Orriols rent richting de bal. Orriols passt de bal zonder na te denken. Pustelak rent richting de bal. Pustelak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Barbadillo geeft een lange en hoge pass. Pallesi heeft problemen om de bal te vangen. Lissandrini is nu in balbezit. Pustelak is nu in balbezit. Pustelak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Dowgwiłło is nu in balbezit. Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Pallesi met een sublieme pass. Jurat is nu in balbezit. Jurat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 49%, Po nalewce FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lgoczanka - Po nalewce FC 1:1