Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coldfear Legionowcy Wilanów
mambałaga Tactiek Moja
42% Balbezit 58%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
48.2 gemiddelde waardering 55.2
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Banussi passt de bal in één keer door. Grøtting is nu in balbezit. Radian geeft de bal voor. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Solt is nu in balbezit. Trouet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pyziak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Garcia Borges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Legionowcy Wilanów 1:0

11e minuut.
Pyziak kopt de bal weg. Daar is Penha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solt rent richting de bal. Solt draait met de bal, schiet en ... Garcia Borges probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Garcia Borges speelt de bal door. Zargaryan controleert de bal met de borst. Radian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zargaryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zargaryan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kiemlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiemlicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coldfear - Legionowcy Wilanów 1:1

25e minuut.
Penha verovert de bal door een tackle van achteren. Penha passt de bal in één keer door. Trouet met een sublieme pass. Grøtting is nu in balbezit. Grøtting schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Banussi geeft de bal voor. Grøtting kopt de bal weg. Kiemlicz is nu in balbezit. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Legionowcy Wilanów 1:2

32e minuut.
Trouet verovert de bal door een tackle van achteren. Trouet geeft een hoge lob. Waltner kopt de bal weg. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rizzo passt de bal zonder na te denken. Radian rent richting de bal. Radian geeft een lange en hoge pass. Solt is nu in balbezit. Solt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coldfear - Legionowcy Wilanów 2:2

37e minuut.
Weinheim onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dragomirescu zal de hoekschop nemen. Kiemlicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Olivera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zargaryan rent richting de bal. Zargaryan geeft een lange en hoge pass. Weinheim heeft problemen om de bal te vangen. Kiemlicz rent richting de bal. Kiemlicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dragomirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dragomirescu. Dragomirescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 55%, Legionowcy Wilanów 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coldfear - Legionowcy Wilanów 2:2

51e minuut.
Penha is nu in balbezit. Penha geeft een hoge lob. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Legionowcy Wilanów 2:3

59e minuut.
Capello rent richting de bal. Weinheim is nu in balbezit. Kiemlicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiemlicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cuellar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuellar geeft een hoge lob. Dragomirescu kopt de bal weg. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan haalt uit met een fantastische trap. Olivera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu met een sublieme pass. Penha bereikt de bal nog maar net als eerste. Penha passt de bal zonder na te denken. Dragomirescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Buitenspel voor Solt. Goede buitenspelval van de verdediging. Sabou komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Zargaryan kopt de bal weg. Sabou rent richting de bal. Radian onderschept slim de pass. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Trouet kopt de bal weg. Daar is Grøtting, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grøtting passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zargaryan de bal. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Olivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sabou is nu in balbezit. Sabou haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Grøtting rent richting de bal. Grøtting passt de bal met de wreef. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan met een sublieme pass. Weinheim rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kośmider komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kośmider passt de bal met de wreef. Weinheim rent richting de bal. Capello onderschept slim de pass. Sabou rent richting de bal. Sabou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Waltner passt de bal zonder na te denken. Trouet bereikt de bal nog maar net als eerste. Trouet geeft de bal voor. Zargaryan is nu in balbezit. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Olivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Legionowcy Wilanów 2:4

80e minuut.
Solt met een sublieme pass. Pyziak rent richting de bal. Met opzet legt Dragomirescu zijn tegenspeler op de grond. Pyziak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Daar is Weinheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabou probeert naar een medespeler te passen. Zargaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zargaryan draait met de bal, schiet en ... Olivera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Legionowcy Wilanów 2:5

85e minuut.
Adžović komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sabou is nu in balbezit. Capello rent richting de bal. Sabou is nu in balbezit. Sabou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - Legionowcy Wilanów 2:6

87e minuut.
Klungelig pakt Capello de bal. Weinheim is nu in balbezit. Sabou onderschept slim de pass. Sabou schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 50%, Legionowcy Wilanów 50%.
coldfear - Legionowcy Wilanów 2:6