Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lgoczanka rafiiiiii85
TA4 Tactiek 123
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.7 gemiddelde waardering 36.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Meda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bęś met de inworp. Pallesi rent richting de bal. Pallesi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Farjaszewski met een sublieme pass. Pietrzykowski rent richting de bal. Pietrzykowski speelt de bal door. Pallesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Eski geeft een hoge lob. Ahmeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahmeti geeft een hoge lob. Hickmann springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pallesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesi passt de bal zonder na te denken. Stamatis rent richting de bal. Stamatis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - rafiiiiii85 1:0

41e minuut.
Bęś geeft de bal voor. Daar is Ahmeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallesi is nu in balbezit. Pallesi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Suchorowicz met een sublieme pass. Ahmeti speelt de bal door. Hickmann rent richting de bal. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... Ubaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Stamatis is nu in balbezit. Meda is nu in balbezit. Stamatis verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 47%, rafiiiiii85 53%.
FC Lgoczanka - rafiiiiii85 1:0

52e minuut.
Ţiplea speelt de bal door. Ahmeti is nu in balbezit. Dowgwiłło begaat een overtreding. Dowgwiłło krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ahmeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgwiłło met een sublieme pass. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pietrzykowski geeft de bal voor. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis is nu in balbezit. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap. Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Eski rent richting de bal. Farjaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzykowski speelt de bal door. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lgoczanka - rafiiiiii85 2:0

86e minuut.
Klungelig pakt Ahmeti de bal. Dowgwiłło onderschept slim de pass. Dowgwiłło geeft een lange en hoge pass. Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski geeft een hoge lob. Ubaque bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lgoczanka 42%, rafiiiiii85 58%.
FC Lgoczanka - rafiiiiii85 2:0