Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafiiiiii85 FC Lgoczanka
123 Tactiek TA4
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Pietrzykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzykowski passt de bal met de wreef. Daar is Bęś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FC Lgoczanka 0:1

5e minuut.
Magdziej is nu in balbezit. Magdziej passt de bal met de wreef. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FC Lgoczanka 0:2

8e minuut.
Stamatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatis passt de bal zonder na te denken. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FC Lgoczanka 0:3

11e minuut.
Ţiplea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wareniak. Ţiplea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ţiplea neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ubaque probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt van Steensel de bal. Stamatis rent richting de bal. Stamatis passt de bal zonder na te denken. Bęś rent richting de bal. Bęś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Stamatis verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatis speelt de bal door. Bęś is nu in balbezit. Bęś draait met de bal, schiet en ... Meda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Magdziej zal de hoekschop nemen. Horvat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meda kan de bal niet met de borst controleren. Bęś rent richting de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FC Lgoczanka 0:4

25e minuut.
Farjaszewski passt de bal zonder na te denken. Pietrzykowski geeft een lange en hoge pass. Maschinot kan de bal niet met de borst controleren. Bęś is nu in balbezit. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo rent richting de bal. Ţiplea begaat een overtreding. Ţiplea krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Rydol met de inworp. Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farjaszewski passt de bal zonder na te denken. Pietrzykowski rent richting de bal. Pietrzykowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bazaev speelt de bal door. Farjaszewski speelt de bal door. Stamatis rent richting de bal. van Steensel verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrzykowski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Bazaev is nu in balbezit. Pietrzykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bazaev raakt geblesseerd tijdens het duel. Bazaev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wareniak maakt een afschuwelijke overtreding. Wareniak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 67%, FC Lgoczanka 33%.
rafiiiiii85 - FC Lgoczanka 0:4

47e minuut.
Wareniak kopt de bal weg. Hickmann rent richting de bal. Farjaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farjaszewski krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ahmeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej geeft een lange en hoge pass. Stamatis springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FC Lgoczanka 0:5

60e minuut.
Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Bęś is nu in balbezit. Bęś schiet op doel. Meda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horvat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rafiiiiii85 - FC Lgoczanka 0:6

76e minuut.
Pallesi is nu in balbezit. Ahmeti verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmeti passt de bal met de wreef. Ţiplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţiplea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Maschinot geeft de bal voor. Farjaszewski controleert de bal met de borst. Farjaszewski geeft een lange en hoge pass. Magdziej rent richting de bal. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Horvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Wareniak geeft de bal voor. Pallesi rent richting de bal. Pallesi passt de bal in één keer door. Farjaszewski geeft een hoge lob. Bęś krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hickmann rent richting de bal. Hickmann geeft een lange en hoge pass. Wareniak verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ahmeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahmeti schiet op doel. Ubaque bokst de bal weg. Stoszek kopt de bal weg. Rydol heeft problemen om de bal te vangen. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann draait met de bal, schiet en ... Ubaque bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafiiiiii85 57%, FC Lgoczanka 43%.
rafiiiiii85 - FC Lgoczanka 0:6