Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skotoprigoniewsk Po nalewce FC
4-3-3 Tactiek tusiek
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 49.8
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Pleimelding is nu in balbezit. Marina speelt de bal door. Barbadillo rent richting de bal. Quaroni onderschept slim de pass. Quaroni haalt uit met een fantastische trap. Márquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Marina onderschept slim de pass. Marina passt de bal met de wreef. Alvarez geeft de bal voor. Jarmolik is nu in balbezit. Jarmolik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Torri met de inworp. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo passt de bal in één keer door. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch speelt de bal door. Pustelak rent richting de bal. Pustelak schiet op doel. Kľucho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

34e minuut.
Abadan speelt de bal door. Jarmolik is nu in balbezit. Oprean begaat een overtreding. Oprean krijgt een gele kaart. Jarmolik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abadan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quaroni krijgt zijn hoofd ertegen. Márquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - Po nalewce FC 1:0

38e minuut.
Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo passt de bal met de wreef. Barlik is nu in balbezit. Barlik geeft een lange en hoge pass. Lissandrini springt en kopt de bal. Kľucho bokst de bal weg. Dzieciuch kopt de bal weg. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Skotoprigoniewsk - Po nalewce FC 1:1

41e minuut.
Marina geeft een lange en hoge pass. Zwojnica onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fazzari geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quaroni krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 49%, Po nalewce FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Skotoprigoniewsk - Po nalewce FC 1:1

50e minuut.
Barlik probeert naar een medespeler te passen. Torri rent richting de bal. Torri passt de bal met de wreef. Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kľucho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Barlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez rent richting de bal. Alvarez passt de bal met de wreef. Pustelak rent richting de bal. Pustelak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cazzato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teodorescu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Márquez met een harde bal richting middenveld. Torri kopt de bal weg. Barbadillo met een sublieme pass. Klungelig pakt Pustelak de bal. Pustelak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lamparski probeert naar een medespeler te passen. Żuchnik is nu in balbezit. Jarmolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 48%, Po nalewce FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Skotoprigoniewsk - Po nalewce FC 1:1