Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Po nalewce FC FK Skotoprigoniewsk
tusiek Tactiek 4-3-3
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 47.3
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Torri is nu in balbezit. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo geeft een lange en hoge pass. Lissandrini krijgt zijn hoofd ertegen. Kľucho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - FK Skotoprigoniewsk 1:0

12e minuut.
Lamparski met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Abadan de bal onder controle te krijgen. Barlik met een sublieme pass. Pustelak is nu in balbezit. Pustelak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Brintazzoli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marina de bal. Marina probeert naar een medespeler te passen. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Viladegut bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlik verovert de bal door een tackle van achteren. Barlik probeert naar een medespeler te passen. Pustelak rent richting de bal. Pustelak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lissandrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrini is nu in balbezit. Pustelak is nu in balbezit. Pustelak draait met de bal, schiet en ... Kľucho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Torri rent richting de bal. Abadan verovert de bal door een tackle van achteren. Abadan geeft de bal voor. Quaroni rent richting de bal. Quaroni schiet op doel. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Po nalewce FC - FK Skotoprigoniewsk 1:1

45e minuut.
Postelnicu geeft een hoge lob. Żuchnik kopt de bal weg. Abadan probeert naar een medespeler te passen. Quaroni rent richting de bal. Quaroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 35%, FK Skotoprigoniewsk 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Po nalewce FC - FK Skotoprigoniewsk 1:1

46e minuut.
Lissandrini rent richting de bal. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Po nalewce FC - FK Skotoprigoniewsk 2:1

50e minuut.
Klungelig pakt Jarmolik de bal. Oprean rent richting de bal. Oprean geeft de bal voor. Abadan geeft de bal voor. Quaroni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Márquez trapt de bal weg van het doel. Pustelak kopt de bal weg. Lissandrini rent richting de bal. Lissandrini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pleimelding geeft de bal voor. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni onderschept slim de pass. Quaroni haalt uit met een fantastische trap. Márquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Barlik probeert naar een medespeler te passen. Barbadillo is nu in balbezit. Barbadillo met een sublieme pass. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marina passt de bal zonder na te denken. Jarmolik is nu in balbezit. Jarmolik schiet op doel. Cazzato probeert de bal aan de voet te houden. Márquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Pustelak verovert de bal door een tackle van achteren. Pustelak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pleimelding is nu in balbezit. Barlik verovert de bal door een tackle van achteren. Barlik speelt de bal door. Orriols rent richting de bal. Orriols geeft een hoge lob. Kľucho bokst de bal weg.

88e minuut.
Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Abadan probeert naar een medespeler te passen. Jarmolik heeft problemen om de bal te vangen. Lissandrini is nu in balbezit. Lissandrini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Po nalewce FC 46%, FK Skotoprigoniewsk 54%.
Po nalewce FC - FK Skotoprigoniewsk 2:1