Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skotoprigoniewsk coldfear
4-3-3 Tactiek mambałaga
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
49 gemiddelde waardering 49.1
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


7e minuut.
Weinheim is nu in balbezit. Abadan onderschept slim de pass. Abadan geeft een hoge lob. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dzieciuch passt de bal in één keer door. Weinheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmolik verovert de bal door een tackle van achteren. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni haalt uit met een fantastische trap. Olivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Pleimelding bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota geeft een lange en hoge pass. Solt rent richting de bal. Solt draait met de bal, schiet en ... Kľucho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - coldfear 0:1

38e minuut.
Radian rent richting de bal. Viladegut verovert de bal door een tackle van achteren. Marina probeert naar een medespeler te passen. Quaroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni schiet op doel. Olivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 59%, coldfear 41%.
FK Skotoprigoniewsk - coldfear 0:1

47e minuut.
Rizzo geeft een lange en hoge pass. Rzeczkowski rent richting de bal. Alvarez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvarez krijgt een gele kaart. Rzeczkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bălcescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Solt maakt een snoekduik en kopt de bal. Kľucho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Cuellar geeft een lange en hoge pass. Jarmolik heeft problemen om de bal te vangen. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni draait met de bal, schiet en ... Olivera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Solt kopt de bal weg. Daar is Dzieciuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyziak is nu in balbezit. Pyziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - coldfear 0:2

62e minuut.
Solt bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu geeft een hoge lob. Quaroni is nu in balbezit. Quaroni draait met de bal, schiet en ... Olivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Waltner heeft problemen om de bal te vangen. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaroni onderschept slim de pass. Quaroni draait met de bal, schiet en ... Olivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viladegut bereikt de bal nog maar net als eerste. Viladegut haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Cuellar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abadan met een snelle inworp. Jarmolik is nu in balbezit. Jarmolik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Quaroni controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cuellar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skotoprigoniewsk - coldfear 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skotoprigoniewsk 58%, coldfear 42%.
FK Skotoprigoniewsk - coldfear 0:3